Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

9-2-2024 | MijnEurocross portaal voor realtime inzicht in status

Schademelding Eurocross

Paraat in tijden van nood

Op skivakantie gaan zonder voorbereiding? Dat kan riskant zijn. 

Onlangs zijn veel Nederlanders (onvoorbereid) de pistes op gegaan, wat resulteerde in ongelukken en uitdagingen. Ook het slechte weer van afgelopen periode zorgde voor veel stress en materiële schade. 

Gelukkig staat Eurocross, onze gewaardeerde klant, klaar om in tijden van nood te helpen. Als betrouwbare alarmcentrale biedt Eurocross niet alleen medische en reishulpverlening, maar ook pech- en ongevalshulp. 

Real-time inzicht

Met "MijnEurocross", een digitaal portaal ontwikkeld in samenwerking met Finalist, kunnen opdrachtgevers real-time inzicht krijgen in de status van hulpverzoeken en geboden hulp. 

Dit portaal biedt niet alleen actuele informatie, maar ook gebruiksgemak en veiligheid binnen de grenzen van de privacywetgeving. Eurocross heeft gekozen voor Liferay als portaaltechnologie, waardoor gegevens uit verschillende bronnen worden geïntegreerd voor een optimale en toekomstbestendige dienstverlening.

Zie voor meer informatie de referentiecasus over MijnEurocross.

Heb je een vraag of wil je met ons overleggen?

Finalist helpt je verder
Bij Finalist draait het allemaal om het opbouwen van verbindingen en het beter leren kennen van jou. Wie weet wat voor prachtige dingen we samen kunnen bereiken dus aarzel niet, Finalist staat voor je klaar!
Neem contact op