Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

Winnaars van de Drupal Splash Awards 2023

Profiel Tom
Tom van Vliet
1 minuut
17 november 2023
Splash awards

Introductie

Op 16 november 2023 was het zover: de uitreiking van de Splash Awards. De presentatie van dit feestelijke evenement vond plaats in het Spoorwegmuseum in Utrecht. De nominaties waren al bekend. Van onze twee inzendingen hebben wij drie nominaties gekregen. 

In de categorie ‘Education’ en in de categorie ‘Publishing Media’ ontvingen wij een nominatie voor een ELO (elektronische leeromgeving). Eén platform voor eigentijds en boeiend onderwijs voor twee uitgevers van digitale lesmethoden. 

In de categorie ‘Government’ ontvingen wij een nominatie voor de Monitor Plancapaciteit: het volgen van woningbouwvolumes. 

Winnaar categorie Publishing & Media

ELO (electronische leeromgeving) is wat wij samen met onze klanten Kunst uit het Vuistje & Dubbelklik (Eduklik) hebben gemaakt. En op 16 november ontvingen wij samen de eerste prijs in de categorie Publishing Media. 

Download hier de case presentatie (PDF) 

Meet ELO

Winnaar categorie Government

De eerste prijs in de categorie Government is aan ons project www.plancapaciteit.nl voor onze klant RIGO gegeven. Monitor Plancapaciteit is een site met een overzicht van alle woningbouwplannen in de regio Noord-Holland. 

Download hier de case presentatie (PDF)

Monitor plancapaciteit

 

Interessant?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismaking- en intakegesprek. Wie weet wat voor prachtige dingen we samen kunnen bereiken dus aarzel niet, Finalist staat voor je klaar!

Contactpersoon:

Tom van Vliet / Drupal principal
Profiel Tom

Heb je een vraag of wil je met ons overleggen?

Finalist helpt je verder
Bij Finalist draait het allemaal om het opbouwen van verbindingen en het beter leren kennen van jou. Wie weet wat voor prachtige dingen we samen kunnen bereiken dus aarzel niet, Finalist staat voor je klaar!
Neem contact op