Overslaan en naar de inhoud gaan Skip to footer Skip to search Skip to menu

Diensten

We helpen je met slimme strategie, bruikbaar design, effectieve technologie en doordacht advies. Op projectbasis of als verlengstuk van jouw team.


Strategie

Wij staan klaar om jouw organisatie te assisteren bij het formuleren of verfijnen van de digitale strategie. Onze aanpak begint met een beknopte intake, waarna we de optimale stappen en teamleden kunnen voorstellen om samen met jou de strategie te ontwikkelen en vervolgens tot leven te wekken.

Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismaking- en intakegesprek.

Wat we bieden


Design

Als strategie en concept helder zijn brengt design emotie, content en functie op een attractieve en gebruiksvriendelijke manier samen. Finalist heeft naast veel kennis van gebruiksvriendelijkheid (usability) en toegankelijkheid (accesability) ook de mensen die in staat zijn om ‘in de huid te kruipen’ van de doelgroep. Op deze manier zijn wij in staat de optimale gebruikersbeleving te ontwerpen. 

Wil je hier meer informatie over? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismaking- en intakegesprek.

Wat we bieden


Consultancy & IT

De nieuwste technologische ontwikkelingen en de mooiste innovaties. Laat je inspireren door technische expertise die de toekomst vorm zal geven en verken samen met ons de mogelijkheden die de digitale revolutie zal gaan aanjagen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden die jou verder helpen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismaking- en intakegesprek.

Wat we bieden


Contentmanagement

Effectief en efficiënt omgaan met informatie en digitale inhoud stelt je in staat om eenvoudig content te maken, bij te werken, te organiseren en te delen. Contentmanagement helpt structuur aan te brengen, verbetert de samenwerking en bevordert consistentie. 


Heb jij een contentmanagement uitdaging? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismaking- en intakegesprek.

 

Wat we bieden


Beheer & continuïteit

Jouw website of applicatie is net in gebruik genomen. Jouw gebruikers hebben vragen of constateren onvolkomenheden. Ook voortschrijdend inzicht kan vragen om kleine aanpassingen en verbeteringen in de tijd. Met onze beheer & continuïteit diensten verlengen wij de levensduur van jouw website of applicatie, dankzij professioneel beheer in de vorm van functioneel/technisch applicatie-, probleem-, incident- en wijzigingsbeheer én een proactief serviceteam.


Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismaking- en intakegesprek.

Wat we bieden


Online marketing

Onze online marketing diensten stellen marketing- en communicatiemanagers in staat om websites effectief te optimaliseren op het dynamische gebied van zoekmachineoptimalisatie en veranderingen in gebruikersbehoefte. Door gebruik te maken van toonaangevende analysesoftware bieden we waardevolle inzichten en hulpmiddelen om de digitale aanwezigheid te verbeteren.


Wil je weten of wij samen jouw website kunnen verbeteren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismaking- en intakegesprek.

Wat we bieden


Detachering

Ben je op zoek naar tijdelijke ontwikkelcapaciteit? Finalist kan altijd voorzien in JAVA, Red Hat, Drupal en Liferay software ontwikkelaars. 


Heb je een specifieke vraag of wil je weten wat het beste bij jouw organisatie past? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismaking- en intakegesprek.

Wat we bieden

Heb je een vraag of wil je met ons overleggen?

Finalist helpt je verder
Bij Finalist draait het allemaal om het opbouwen van verbindingen en het beter leren kennen van jou. Wie weet wat voor prachtige dingen we samen kunnen bereiken dus aarzel niet, Finalist staat voor je klaar!
Neem contact op