Agile software ontwikkeling

Middels Agile projectmethodiek Scrum bouwen onze hoogopgeleide ontwikkelaars software op maat. We programmeren in de programmeertaal Java en daar zijn we heel erg goed in! Award-winning track-record van maatwerk projecten.

Voordelen agile software ontwikkeling

Door gebruik van open frameworks uitstekend te koppelen en te integreren

De gekozen softwarecomponenten zijn open en volledig configureerbaar. In plaats van een softwareproduct met vaste interfaces, logica en standaardfuncties bieden wij een open, bewezen enterprise engine aan die we volledig op maat inrichten. Juist door flexibiliteit als eis op te nemen, vormt dit het hart van de geboden oplossing.

Focus op user experience waardoor gebruikers-acceptatie hoog is

We hanteren een bewezen “User Centered Design” (Mensgerichte aanpak) tijdens de realisatie en gedurende het beheer. De wensen van de opdrachtgever en haar eindgebruikers staan hiermee centraal. Door deze aanpak toe te passen bieden we zowel de oplossing als de methodiek. Tezamen vormen zij de sleutel tot succes.

Voorspelbare investering

De oplossing maakt gebruikt van enterprise open source systemen. Wereldwijd veelvuldig toegepaste softwaresystemen die door onafhankelijke onderzoekbureaus (o.a. Gartner) zeer hoog worden geclassificeerd. Dit biedt organisaties de gewenste stabiliteit, veiligheid, onafhankelijkheid, openheid en flexibiliteit ten aanzien van de inrichting en doorontwikkeling van het digitale dossier.

Agile software expert spreken?

Agile Software Ontwikkelen

Iedere organisatie ademt tegenwoordig IT. Maar digitale koplopers hebben een agile mindset. Wij versnellen jouw organisatie door razendsnel software van hoge kwaliteit te ontwikkelen zodat je de concurrentie altijd een stap voor bent. Finalist ontwikkelt gebruikersvriendelijke software op maat. Het bevat alleen die functies die jou, jouw medewerkers en/of jouw klanten gaan gebruiken. We helpen je met het opstellen van de business case, requirements en realiseren de applicatie op een agile wijze. Samen met jou en de toekomstige gebruikers. 

Maatwerk software van scratch af aan

Bij de keus voor een softwarepakket ter ondersteuning van uw bedrijfsprocessen moet een afweging worden gemaakt tussen een standaard of een maatwerk oplossing. Niet altijd is er een standaard oplossing te vinden die voldoet aan al uw eisen en wensen en zal er gekozen worden voor een maatwerk applicatie. Door het opstellen van een duidelijke business case en requirements analyse zorgen we voor een succesvolle lange termijn keuze. 

Scrum methodiek

Dienstverlening op basis van de Scrum methode noemen we agile software ontwikkeling. We bouwen software op basis van de Agile software-ontwikkelmethode Scrum. In korte iteraties van telkens twee weken wordt werkende software opgeleverd. Hoge betrokkenheid van de klant is essentieel. Zo maken we optimaal gebruik van voortschrijdend inzicht en richt zich op de grootste toegevoegde waarde. Scrum kent duidelijke rollen toe, werkt met een vooraf gedefinieerde sprintindeling, een op elkaar ingewerkt multidisciplinair team, een online Scrum-board voor uw traject en online rapportages in een persoonlijk dashboard.

Waarom Finalist?

 1. Met meer dan 80 hoogopgeleide ontwikkelaars de maatwerkspecialist in NL; 
 2. Combineert business kennis met software kennis; 
 3. User Central Design principes en professionele Scrumteams garanderen acceptatie en resultaat; 
 4. Volledig gecertificeerd, hoge kwaliteitnormen en uitstekende garanties;
 5. Met meerdere locaties in Nederland altijd dichtbij en overal op tijd!

Wat zeggen klanten over ons

 • Frankvan Wessels

  Delta Lloyd
  Delta Lloyd Groep heeft ingezet op verder digitalisering. De focus ligt daarbij op het voldoen aan digitale klantbehoefte, het realiseren van digitale groeipaden en het verlagen van de ketenkosten. Deze digitale interactie verloopt voor klanten via alle digitale kanalen, zoals de website, de mijn omgeving, en apps.
 • Hugovan Els

  Eurocross
  Finalist heeft onze visie, onze werkwijze en hoe wij met onze klanten en opdrachtgevers omgaan, uitstekend begrepen en een mooie oplossing neergezet. ‘Mijn Eurocross’ wordt zeer positief ontvangen door onze opdrachtgevers. Zoiets bereik je niet zomaar: dit vraagt om veilige en stabiele technologie, goed denkwerk over de oplossing en een hechte samenwerking tussen Eurocross, onze opdrachtgevers en Finalist.

of bel ons:
088 217 0800