Digitale transformatie - Efficiënter en effectiever zijn dan uw gemiddelde branche concurrenten?

Zorg dan dat ICT binnen uw organisatie niet alleen staat en verbeter de digitale- en leiderschapscapaciteiten van uw organisatie.

Als het gaat om de impact van digitale technologieën op organisaties, hebben we nog niets gezien. De innovaties en verstoringen van de afgelopen tien jaar zijn slechts de opwarmacties voor wat komen gaat. Digitalisering verandert alles: de manier waarop we denken, communiceren, met wie we ‘concurreren’, hoe we innoveren en de nieuwe manier waarop er met klanten wordt omgegaan. Oude businessmodellen verdwijnen en nieuwe komen ervoor in de plaats. Digitalisering zet de bestaande waardeketen volledig op zijn kop.

Organisaties die moeite hebben om echt digitaal te worden, slagen er niet in om digitale capaciteiten te ontwikkelen om anders te werken. Tevens ontbreken de leiderschapskwaliteiten die nodig zijn om een visie op te stellen en uit te voeren. De bedrijven die uitblinken in zowel digitale- als leiderschapscapaciteiten zijn 26% winstgevender dan hun gemiddelde branche concurrenten. Hun omzet ligt 9% hoger. Digitaal vakmanschap is hier de norm.

 

Groei naar digitaal vakmanschap

De groei naar digitaal vakmanschap is een strategisch issue. We hebben het over het opzetten van klanten netwerken; het bouwen van platforms, niet alleen producten; het gebruiken van data als ‘assets’; het innoveren door te experimenteren; het continue aanpassen van de waarde propositie. Uw omgevings- en organisatiecomplexiteit is hoogstwaarschijnlijk groot. U kunt dus geen instrumentele, lineaire aanpak hanteren. De toekomst en daarmee het doel is onzeker. U zult dan ook inzicht moeten krijgen waar uw organisatie vandaag staat in de digitale transformatie en van daaruit bepalen welke stappen u dient te nemen om te groeien op het gebied van digitale-en leiderschapscapaciteiten. Finalist kan u daarbij ondersteunen:

  1. Middels een wetenschappelijk tot stand gekomen onderzoek, met 56 kwalitatieve en gerichte vragen, uitgevoerd onder uw directie/managementteam, krijgt dit team inzicht waar de organisatie staat in het digitale transformatieproces, waarna uw team
  2. tijdens een inspiratiesessie van 2 uur wordt meegenomen in de laatste ICT-ontwikkelingen, zodat
  3. wij u kunnen adviseren over de te nemen stappen om te groeien naar digitaal vakmanschap.

Uw investering: € 6.500 excl. BTW bij maximaal 10 interviews.

 

Wij willen je wijzen op ons Privacy Reglement. Meer weten? Het Privacy Reglement van Finalist vind je hier.