Applicatie-integratie

Communicatie en samenwerking tussen verschillende software-systemen zorgt ervoor dat je producten en diensten optimaal tot hun recht komen. Koppel of integreer meerdere systemen binnen jouw applicatielandschap om de juiste informatie effectief bij systemen of personen te laten landen.

Succesfactoren applicatie-integratie

Architectuurontwerp

Gebruik een architectuur ontwerp voor een totaaloverzicht

Maximale koppelbaarheid

Gebruik open standaarden voor maximale koppelbaarheid

Kijk vooruit

Gebruik een driejarige horizon om in de toekomst te plannen

Integratie expert spreken?

Knoop alle applicaties op een gedegen manier aan elkaar

Wil je tal van software systemen koppelen zodat informatie vloeiend door jouw organisatie stroomt? Integratie van systemen zorgt voor excellente communicatie en samenwerking tussen verschillende software-systemen waardoor jouw producten en dienstverlening optimaal tot hun recht komen.

Wanneer wordt integratie actueel?

Het integreren wordt actueel als je uit meerdere systemen informatie wilt combineren. Eén op één koppelingen vormen een risico voor monitoring, beheer en onderhoud. Zeker bij een veelvoud aan systemen is het wenselijk een integratieplatform deze communicatie tussen software systemen te laten verzorgen. De kern van een integratieplatform is Enterprise Service Bus-technologie.

Enterprise Service Bus-technologie

Finalist is gespecialiseerd in het realiseren van een dergelijke architectuur en wij gebruiken in de meeste situaties Red Hat JBoss Fuse als Enterprise Service Bus-technologie. Dit is een van de marktleiders op het gebied van applicatie-integratie en kan zowel functioneel- als technisch applicatiebeheer via deze gespecialiseerde methode implementeren. Finalist heeft ook ruime ervaring met producten als Mule en Sopera, waardoor we techniek kiezen dat het beste past bij jouw wensen.

Waarom Finalist?

 1. Met meer dan 80 hoogopgeleide ontwikkelaars de maatwerkspecialist in NL 
 2. Combineert business kennis met software kennis
 3. Volledig (ISO)gecertificeerd, hoge kwaliteitnormen en uitstekende garanties
 4. Met twee locaties in Nederland altijd dichtbij en overal op tijd!

Wat zeggen onze klanten

 • Frankvan Wessels

  Delta Lloyd
  Delta Lloyd Groep heeft ingezet op verder digitalisering. De focus ligt daarbij op het voldoen aan digitale klantbehoefte, het realiseren van digitale groeipaden en het verlagen van de ketenkosten. Deze digitale interactie verloopt voor klanten via alle digitale kanalen, zoals de website, de mijn omgeving, en apps.
 • Hugovan Els

  Eurocross
  Finalist heeft onze visie, onze werkwijze en hoe wij met onze klanten en opdrachtgevers omgaan, uitstekend begrepen en een mooie oplossing neergezet. ‘Mijn Eurocross’ wordt zeer positief ontvangen door onze opdrachtgevers. Zoiets bereik je niet zomaar: dit vraagt om veilige en stabiele technologie, goed denkwerk over de oplossing en een hechte samenwerking tussen Eurocross, onze opdrachtgevers en Finalist.

of bel ons:
088 217 0800