Digi-toegankelijkheid

Inclusieve zorg en onderwijs vinden we belangrijk: ieder mens doet mee. Wij maken jouw digitale informatiekanalen digi-toegankelijk; dit is vanaf 23 sept. 2020 verplicht. Wij bieden je een all-in of op maat gemaakte oplossing aan, zodat jouw informatiekanalen en contentstrategie gegarandeerd digi-toegankelijk zijn.

De voordelen van digi-toegankelijkheid

Groter bereik

Het bereik wordt breder doordat er een groter doelgroep wordt ondersteund.

Betere compatibiliteit

Compatibiliteit met diverse browsers en/of platformen neemt toe.

Meer traffic

Meer traffic ontstaat door betere vindbaarheid.

Content

Digi-toegankelijkheid maakt content effectiever.

Minder veeleisend

Kortere laadtijd en lagere serverbelasting wordt behaald.

Beter en sneller resultaat

De businessdoelstelling van je informatiekanaal bereik je sneller en beter.

Digi-toegankelijkheid verplicht per sept 2020

Digi-toegankelijkheid is vanaf 23 september 2020 verplicht.

Vraag hier jouw 3-daagse toegankelijkheidsscan aan.

Digi-toegankelijkheid

 

Er is steeds meer vraag naar een inclusieve onderwijs en zorg.  De Nederlandse regering ziet deze beweging en erkent het belang en noodzaak hiervan. Er is in het bijzonder voor Onderwijs en Overheidsinstanties het ‘tijdelijk besluit digi-toegankelijkheid’ in het leven geroepen met een deadline dat afloopt op 23 september 2020. Het is tijd om de handen uit de mouwen de steken.

Onze aanpak
 

In slechts 3 dagen weet je alles

Vul het formulier in zodat onze experts een quick-scan uit kunnen voeren van 3 dagen. Deze scan is bedoeld om zowel de technische als organisatorische impact uit te lichten. Technisch: het systeem wordt getoetst op de WCAG succescriteria minimaal level AA. Organisatorisch: de contentstrategie wordt geanalyseerd om te bepalen in hoeverre het bijdraagt aan de naleving van de WCAG richtlijnen. De bevindingen nemen we op in het adviesrapport, die we presenteren en bespreken. Zodra de scan gereed is kunt u de toegankelijkheidsverklaring beschikbaar stellen.

 

Wat zeggen onze klanten

  • IlseKlaarenbeek

    Cumela
    “Trots! Na een jaar brainstormen, creatieve sessies, schrijven, vullen en sprinten... staan onze nieuwe huisstijl en website vanaf nu online. Het laat zien wie we zijn: een professionele en praktische brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra. Dank voor de fijne samenwerking.”
  • AlexHoogenboom

    Eduklik
    Dankzij jullie inzet en professionaliteit, kunnen de leerlingen op ieder device en plaats, hun lesmateriaal maken en de docent kan het werk voorzien van feedback en beoordelen.

of bel ons:
088 217 0800