Kantoorautomatisering

IT Infrastructuur kennis en oplossingen voor kantoorautomatisering.

In een snel veranderende wereld is het voor bedrijven in deze tijd van belang dat “IT” werkt. Het bijhouden van kennis, grip op kosten en continuïteit, zowel in personele als technische zin, zijn uitdagingen waarmee menig IT Manager en afdeling mee te maken heeft. Finalist voorziet organisaties in IT Infrastructuur kennis en oplossingen voor totale kantoorautomatisering op vier gebieden met de dienst IN-geregeld.

Servicedesk

Voor een antwoord op iedere kantoorautomatiseringsvraag levert IN-geregeld een op ITIL gebaseerde servicedesk. Onze servicedesk werkt nauw samen met de verschillende beheerteams en specialisten om snel en adequaat oplossingen te bieden.

On-site ondersteuning

Voor vraagstukken welke op afstand niet op zijn te lossen levert IN-geregeld op locatie de juiste kennis en expertise. Of dit nu voltijd, parttime of op afroep gewenst is. Zo bent u altijd verzekerd van expertise bij u in huis, een veilig gevoel.
 

Product-support

Voor ondersteuning, advies en levering van hardware en software voor uw werkplek en serverpark. Zo bent u altijd verzekerd van directe ondersteuning voor specialistische producten van onder andere Microsoft, Citrix, VMWare etc.

Hosting

De juiste oplossingen op gebied van hosting. Of dit nu een hybrid-, public- of private omgeving betreft, IN-geregeld zorgt dat de omgeving altijd, overal en veilig te benaderen is.
 

IN-geregeld is de oplossing voor infrastructuur en kantoorautomatisering met klassieke detachering tot aan managed dienstverlening met een focus op:

  • Continuïteit                      Altijd, veilig en overal beschikbaar
  • Grip op kosten                 Weet waar u aan toe bent
  • Gebruikersbeleving         De optimale ervaring voor uw gebruikers         

Uiteraard beschikt Finalist IN-geregeld over aantoonbaar gekwalificeerd personeel om uw organisatie te ondersteunen en de gewenste doelen te behalen. De medewerkers van Finalist IN-geregeld zijn, ieder op zijn of haar eigen niveau, professionals met de juiste communicatieve vaardigheden en technisch parate kennis.

meer informatie?

Neem voor meer informatie telefonisch contact op met onze IN-geregeld experts Chris Stuij of Marc van der Kaa via 088 217 800 of vul onderstaand formulier in waarna u wordt teruggebeld.