Software / Website beheer en onderhoud

Gegarandeerde kwaliteit en continuïteit van maatwerk software voor professioneel onderhoud en beheer van jouw applicaties.

Specificaties beheer en onderhoud

Nederlandssprekende specialisten

Nederlandstalige specialisten- en een serviceteam op één van onze locaties in Nederland.

ISO

ISO gecertificeerde serviceorganisatie.

SLA keuze

Keuze uit meerdere vormen Service Level Agreements.

Direct toegang

Direct toegang tot specialisten met kennis van jouw applicatie.

Borging

Borging van code, documentatie en data.

Upgrades & patches

Periodiek doorvoeren technische upgrades en patches;

Helpdesk

Telefonisch bereikbare helpdesk en online servicesysteem;

Oplostijden

Gegarandeerde oplostijden;

Kosten

De kosten voor beheer- en onderhoud zijn voorspelbaar.

Beheer en onderhoud expert spreken?

Zorgeloos software / website beheer en onderhoud 

Jouw applicatie is net in gebruik genomen. Jouw gebruikers hebben vragen of constateren onvolkomenheden. Ook voortschrijdend inzicht kan vragen om kleine aanpassingen en verbeteringen in de tijd. De dienst 'software beheer en onderhoud' verlengt de levensduur van jouw applicatie, dankzij professioneel beheer in de vorm van technisch applicatie-, probleem-, incident- en wijzigingsbeheer én een proactief serviceteam.

Bij software beheer en onderhoud stemmen we een heldere Service Level Agreement (SLA) af. Daarnaast kan je een beheerbudget afnemen voor het preventief en adaptief onderhoud. Met onze standaard gegarandeerde responstijden ben je verzekerd van een snelle reactie bij calamiteiten. Naast onderhoud en beheer verzorgen wij trainingen voor gebruikers of inwerkprogramma’s voor uw nieuwe collega’s.

Kosten

De maandelijkse kosten voor software beheer en onderhoud worden geschat op basis van het functioneel ontwerp of een intake door experts van Finalist. Duidelijk gespecificeerde SLA met vast kostenpatroon en op maat vastgesteld onderhoudsbudget.

Wat zeggen onze klanten

  • Frankvan Wessels

    Delta Lloyd
    Delta Lloyd Groep heeft ingezet op verder digitalisering. De focus ligt daarbij op het voldoen aan digitale klantbehoefte, het realiseren van digitale groeipaden en het verlagen van de ketenkosten. Deze digitale interactie verloopt voor klanten via alle digitale kanalen, zoals de website, de mijn omgeving, en apps.
  • Hugovan Els

    Eurocross
    Finalist heeft onze visie, onze werkwijze en hoe wij met onze klanten en opdrachtgevers omgaan, uitstekend begrepen en een mooie oplossing neergezet. ‘Mijn Eurocross’ wordt zeer positief ontvangen door onze opdrachtgevers. Zoiets bereik je niet zomaar: dit vraagt om veilige en stabiele technologie, goed denkwerk over de oplossing en een hechte samenwerking tussen Eurocross, onze opdrachtgevers en Finalist.

of bel ons:
088 217 0800