Matomo Analytics

Matomo Analytics

Matomo Analytics: jouw krachtige en privacyvriendelijke webanalyseplatform. Wil jij gedetailleerde statistieken en rapporten over het gedrag van jouw websitebezoekers? Dan is Matomo Analytics het pakket wat je nodig hebt. Matomo respecteert de privacy van gebruikers door alle gegevens op een eigen server op te slaan. Zo behoud je de volledige controle en voldoe je aan de hoogste gegevensbeveiligingsnormen. Gegevens blijven veilig en worden niet gedeeld met anderen.

Waarom kies je voor Matomo?

Gratis

Matomo Analytics biedt een gratis versie die alle basisfuncties biedt die je nodig hebt om jouw website te analyseren. Hiervoor is alleen nog hosting en updates nodig.

Real-time data

Met Matomo Analytics kun je real-time data bekijken, zodat je onmiddellijk actie kunt ondernemen wanneer nodig.

Open source

Matomo Analytics is open source software, wat betekent dat je volledige toegang hebt tot de broncode en deze kunt aanpassen naar jouw wensen.

Plan hier vandaag nog een kennismaking met ons in!

Ontdek de kracht van Matomo met Finalist!

Kies de perfecte Matomo-oplossing voor jouw behoeften, en Finalist staat klaar om je te ondersteunen met een scala aan services en diensten. Als klant kun je rekenen op advies, inrichting, training, maandelijkse Matomo updates en een handig Drupal dashboard met gedetailleerde pagina-statistieken. En dat is nog maar het begin!

Met Matomo kun je op verschillende manieren aan de slag:

Eigen server:
Volledige controle over de instellingen van Matomo naar jouw smaak. Ideaal voor klanten zoals universiteiten met veel verkeer op meerdere sites.

Shared server (eigen Matomo-installatie):
Voor mid-grote klanten die één tot drie sites willen voorzien van statistieken. Geniet van je eigen serverruimte op het finalist domein, en pas alles naar wens aan. Ook de installatie van eigen modules is mogelijk. Of je kunt Matomo installeren op de server waar je website al op draait.

Matomo basis account bij Finalist:
Laat Finalist de server instellen volgens de beste algemene instellingen, terwijl jij gebruikmaakt van de waardevolle statistieken.

Wacht niet langer en maak gebruik van de uitgebreide mogelijkheden van Matomo, ondersteund door Finalist's expertise. Neem vandaag nog de controle over jouw data en maak datagestuurde beslissingen die jouw succes stimuleren!

of bel ons:
088 217 0800