Zoekmachineoptimalisatie (SEO) - Finalist

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Laat jouw website beter gevonden worden door deze te optimaliseren voor zoekmachines. Vind aansluiting op het algoritme van Google of Bing. Zo krijg je zonder te investeren in advertenties meer en relevant verkeer voor jouw organisatie. Jarenlange ervaring met complexe websites maakt ons expert. Schakel Finalist in voor zoekmachine optimalisatie (SEO) en je bent verzekerd van het beste advies voor jouw website.

Waarom zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Snelheid

Optimaliseer je site(snelheid) voor betere vindbaarheid.

Bereik

Bereik meer 'gratis' bezoekers in de organische resultaten van Google

Up to date

We implementeren de laatste SEO technische inzichten voor je.

Teksten

Herschrijf je teksten voor relevante woorden waar echt op gezocht worden.

Concurrentie

Krijg inzicht in bezoekers welke naar je concurrent gaan.

Voortgang

Volg en optimaliseer je bereikte posities in Google.

Behoud van waarde

Behoud je jarenlange opgebouwde waarde bij een website migratie.

Plan hier vandaag nog een kennismaking met ons in!

Zoekmachine optimalisatie: Wordt beter gevonden in Google

Zo’n 95% van de personen in Nederland maakt op internet gebruik van de Google zoekfunctie. Vervolgens kijkt een groot deel van deze bezoekers niet verder dan de eerste resultaten van pagina 1. Om een hoge positie in Google te bereiken is er meer nodig dan een technisch geoptimaliseerde website. Zo moet er ook aandacht zijn voor het bereiken van je bezoekers en deze vervolgens aanzetten tot actie. Deze tools en technieken zetten we daarvoor in:

SEO-zoekwoorden onderzoek

Met een zoekwoorden analyse kunnen we achterhalen welke zoekwoorden voor jouw site belangrijk zijn, waar zoekt je publiek op en op welke woorden word je nu gevonden.

Zoekwoorden ranking

Uit het zoekwoorden onderzoek komen woorden welke we op dagelijkse basis kunnen monitoren op de posities in google. Wekelijks kunnen we inzicht geven in de stijgers en dalers en vervolgens bijsturen waar nodig. Hoe doet de concurrentie het en wat kunnen we hier van leren?

Onepage SEO

Het optimaliseren van de ervaring van de bezoeker en het voor zoekmachines ‘leesbaar’ maken van de website, hoe beter deze geïndexeerd kan worden, hoe groter de kans zoekmachines je belonen met een hoge positie.

SEO migratie

Als je website van platform A overgaat naar platform B of een nieuwe url structuur krijgt is er sprake van een SEO migratie. Je wilt je opgebouwde waarde zo goed mogelijk meenemen naar je nieuwe website. Zodat bezoekers en zoekmachines begrijpen hoe de content verplaatst is.

SEO Audit

Met een SEO audit kunnen we de site scannen op problemen, zijn er technisch of redactionele elementen die aandacht behoeven. Hierin wordt ook gekeken naar de site snelheid, wordt de pagina snel genoeg ingeladen of zijn er vertragende factoren die aangepakt moeten worden.

Geïnspireerd? Laten we kennismaken.

Op zoek naar dé digitale dienstverlener die weet wat er speelt op het vlak van zoekmachine optimalisatie (SEO)? Onze specialisten staan klaar om jouw het beste advies te geen voor jouw website. Zullen we kennismaken?

Wat zeggen onze klanten?

  • IlseKlaarenbeek

    Cumela
    “Trots! Na een jaar brainstormen, creatieve sessies, schrijven, vullen en sprinten... staan onze nieuwe huisstijl en website vanaf nu online. Het laat zien wie we zijn: een professionele en praktische brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra. Dank voor de fijne samenwerking.”
  • MarcoKoolen

    Open Universiteit
    Open Universiteit en Finalist werken hecht samen om het digitale hart altijd te laten kloppen. Voortdurende optimalisatie en het professionele beheer van onze website door Finalist dragen bij aan ons succes om het karakter van Open Universiteit continue te laten stralen.