Digitale Transformatie Workshop

Als het gaat om de impact van digitale technologieën op organisaties, hebben we nog veel te leren. Digitalisering verandert alles: de manier waarop we denken, communiceren, met wie we ‘concurreren’, hoe we innoveren en de nieuwe manier waarop er met klanten wordt omgegaan. Oude businessmodellen verdwijnen en nieuwe komen ervoor in de plaats. Digitalisering zet de bestaande waardeketen volledig op zijn kop.

Elementen van de Digitale Transformatie Workshop

Leiderschapskwaliteiten

Het opstellen en uitvoeren van een visie op digitale transformatie vereisen leiderschapskwaliteiten

Digitaal vakmanschap

Digitale capaciteiten zijn nodig om anders (digitaal) te werken als organisatie. Digitaal vakmanschap is hier de norm

Efficiëntie

Organisatie die uitblinken in zowel digitale- als leiderschapscapaciteiten hebben 26% meer rendement. De omzet ligt 9% hoger.

Resultaat

Wij geven u grip op de ICT organisatie: meetbare resultaten die bijdragen aan een efficiënte uitvoering van alle ICT projecten. Dit stelt de organisatie in staat om de juiste stappen te zetten naar een toekomstbehendige organisatie.

Informatie Digitale Transformatie Workshop aanvragen?

Wat zeggen onze klanten

  • MarcoKoolen

    Open Universiteit
    Open Universiteit en Finalist werken hecht samen om het digitale hart altijd te laten kloppen. Voortdurende optimalisatie en het professionele beheer van onze website door Finalist dragen bij aan ons succes om het karakter van Open Universiteit continue te laten stralen.
  • AlexHoogenboom

    Eduklik
    Dankzij jullie inzet en professionaliteit, kunnen de leerlingen op ieder device en plaats, hun lesmateriaal maken en de docent kan het werk voorzien van feedback en beoordelen.

of bel ons:
088 217 0800