Direct hulp voor onderwijsapplicaties (afstandsleren, online lesgeven etc)

Aan alle schoolinstellingen die hulp zoeken bij het inregelen van afstandsleren en online lesgeven, neem contact op met ons als je tegen problemen aan loopt. Ons team van software developers met kennis van onderwijsapplicaties hebben we vrij gemaakt voor directe hulp en zit letterlijk klaar. We bekijken je situatie, komen met een gericht advies en helpen je razendsnel met implementeren.

Finalist is specialist voor onderwijsapplicaties

Binnen het uur contact

Onze developers zitten klaar om te helpen. Op werkdagen kunnen we binnen een uur naar de situatie kijken. We bekijken je situatie, komen met een gericht advies en helpen je razendsnel met implementeren.

#1 in onderwijs

In de afgelopen jaren hebben we een schat aan ervaring en kennis van onderwijsprocessen, -software en -integraties opgebouwd. Vraag het en we hebben het gebouwd voor zowel grote als kleine onderwijsinstellingen.

Issues met gebruikersvriendelijkheid

Het venijn zit hem vaak in het detail. Loop je tegen gebruikersvriendelijkheids- en/of front-end problemen? Wil je koppelen met andere systemen of een kleine aanpassing doen die veel productiviteit oplevert? Deze issues zijn voor ons dagelijkse kost.

Zorgeloos en veilig

Als professionals hanteren we een vaste release cycle, robuust ontwikkelproces en centrale opslaglocatie zorgen voor een hoge mate van informatiebeveiliging. Opslag in de cloud gebeurt in Nederlandse datacenters en een doordachte backup strategie garandeert een zorgeloze ervaring.

Geen verrassingen

Binnen Finalist hanteren we een gezond ecosysteem voor zowel klanten als medewerkers met gangbare uurtarieven en normale marges. Het spreekt voor zich dat we hier transparant in zijn zodat er geen verrassingen ontstaan.

Directe hulp begint hier:

of bel ons:
088 217 0800