Het beste Drupal team van Nederland!

Maak kennis met het meest toonaangevende digitale ervaringsplatform ter wereld dat u helpt bij het beheren en leveren van webcontent op verschillende kanalen en apparaten. Met Drupal kunnen organisaties sneller betere sites en ervaringen creëren.

Wereldwijde ondernemingen, merken, overheden, hogescholen en universiteiten, NGO's en andere organisaties gebruiken Drupal, zodat zij met gebruikers op websites en daarbuiten kunnen communiceren om op het juiste moment de juiste inhoud aan de juiste gebruikers te serveren. Het Drupal team van Finalist vervaardigde digitale hoogstandjes voor onder andere: 

Digitale platformen met Drupal

Social Intranet

Wil je ook op een laagdrempelige manier met jouw collega's contact hebben? En op een makkelijke manier online samenwerken? Een social intranet is voor medewerkers dé nieuwe digitale werkplek voor online samenwerken en kennisdeling.

Werken bij website

Vind je onvoldoende geschikte kandidaten voor jouw vacatures? Heb je hoge wervingskosten door de inzet van recruitmentbureaus? En krijg je weinig geschikte kandidaten en steeds minder reacties op je openstaande vacatures?

Corporate website

Een corporate website nodig waarmee je bezoekers overtuigt, zorgt voor leads, nieuwe klanten, bekendheid en ga zo maar door? We helpen en hebben ervaring met multichannel, behavioural targetting en gepersonaliseerde omgevingen.

Mijn omgeving / extranet

Een gesloten omgeving waar ook mensen buiten de organisatie bij kunnen? En op een makkelijke manier online kennis delen? Een Mijn omgeving / extranet is een goede digitale oplossing voor de communicatie met en tussen bepaalde mensen.

Selectie van meer dan 50 Drupal projecten

 • Dianet

  Corporate zorg website van Dianet

  De vorige website was sterk verouderd en totaal niet meer van deze tijd: heel statisch en een verouderd CMS om mee te werken. De nieuwe website moet een completer beeld van de zorgverlening, samenwerkingsmogelijkgeden en de organisatie geven.
 • Universiteit Utrecht

  Bachelorwebsite met studiekiezer voor Universiteit Utrecht

  Op 1 oktober 2013 heeft Marjan Oudeman, voorzitter van het College van Bestuur, de nieuwe UU-website voor bachelorstudiekiezers gelanceerd. Deze site helpt studiekiezers bij het maken van hun studiekeuze en moet net als matching bijdragen aan het verlagen van uitval in het eerste jaar.
 • Mutsaersstichting

  Social zorg intranet met kwaliteits- omgeving

  Bijzonder aan dit project is de introductie van het online Kwaliteitshandboek. Hiervoor is in Drupal een volwaardig document management systeem (DMS) geïntegreerd.
 • Universiteit Utrecht

  Corporate onderwijs website voor Universiteit Utrecht

  Met een slimme herbruik van componenten, heeft Universiteit Utrecht nu een multisite op Drupal. In een half jaar tijd zijn twee websites ontwikkeld, die de Universiteit Utrecht helpen zich extern te profileren.
 • Summa College

  Social Intranet voor Summa College (MBO)

  Summa College had een aantal doelstellingen opgesteld waarbij een sociaal intranet noodzakelijk was. Finalist heeft de gebruiker centraal gesteld en het intranet gerealiseerd in Drupal CMS. Het nieuwe intranet bevat mooie functionaliteiten die het sociale karakter onderstrepen.
 • AmsterdamMuseum

  Corporate Website voor Amsterdam Museum

  De nieuwe website is een corporate website die gebruikersvriendelijker is voor de bezoeker, qua contentbeheer gemakkelijker is voor de diverse collega's die met de website werken en de vindbaarheid van de website is verbeterd.

Waarom Drupal?

Flexibel, snel & modulair

Met meer dan 8000 beschikbare modules is Drupal CMS een goede keuze voor organisaties die op zoek zijn naar een flexibele website, community of intra- en extranet met diverse functionele en interactieve mogelijkheden.

Efficiency en effectiviteit

Drupal heeft een duidelijke interface waarbij gebruikersvriendelijkheid hoog staat. Daarnaast is het rechtensysteem ongekend. Geen open source CMS dat qua rechten zoveel mogelijkheden biedt.

Geen licentiekosten

Drupal is, zoals je wellicht weet, een open source content management systeem. Dit betekend dat iedereen gratis gebruik kan maken van het CMS, zonder daar licentiekosten voor te hoeven betalen.

Veilig en betrouwbaar

De veel gestelde vraag 'Is open source veilig? Ja, zeker. Als jij er voor zorgt dat jouw core up to date is komt het helemaal goed. Als dit niet het geval zou zijn dan zouden 'het witte huis' en 'rtl-nieuws' geen Drupal CMS hebben.

Geen vendor lock-in

Drupal wordt aangeboden op basis van GNU General Public License en is gebouwd op open standaarden. Dit betekent dat je altijd de vrijheid hebt om naar een andere partij te stappen voor het verdere onderhoud en beheer.

Multisite

Het is eenvoudig om binnen éen installatie meerdere websites onder te brengen. Dit maakt het beheren van deze websites niet alleen eenvoudiger, maar daarnaast ook goedkoper op beheer en onderhoud.

Dé Drupal expert in Nederland

Met 25 jaar ervaring in het realiseren van websites én maatwerksoftware, zoals een community of social intranet kennen wij de kneepjes van het vak. Daarnaast hebben we ervaring met het koppelen van websites en externe systemen, zoals Exact Online, SAP, Adlib, Salesforce, Microsoft Dynamics/Navision. En met het integreren van complexe zoekfuncties, zoals Solr en Elastic Search in een website. We beheren websites in Drupal 6, 7 en 8 en ontwikkelen in Drupal 8.

Finalist is partner van Dutch Digital Agencies en onze Drupal specialisten dragen actief bij aan de community door het ontwikkelen van nieuwe modules en door te spreken op evenementen. Wij zijn erg trots te werken met dit CMS, de leider in 2017 van het Gartner Magic Quadrant voor Web Content Management.

Meer weten?