Finalist nuboConnect

Cloud integratieplatform specifiek voor zorg en onderwijs

Integreer zelf uw zorg en onderwijs applicaties razendsnel in een veilige NL Cloud omgeving en ben klaar voor de toekomst. Kies uit meer dan 70 connectoren en configureer zonder ontwikkelkennis. Probeer het integratieplatform 14 dagen gratis!

  • Direct live door software as a service (iPaaS)
  • Zelf connectoren activeren en configureren (DIY)
  • 70+ Standaard, Zorg en Onderwijs connectoren
  • Transparante en voorspelbare exploitatiekosten
  • Platformkosten naar aantal studenten/patiënten/cliënten
  • Geen ontwikkelkennis nodig
  • Veilige NL cloud omgeving
  • Robuuste Gartner Magic Quadrant technologie

Nut en noodzaak van een integratieplatform?

Het integratieplatform fungeert als middelpunt door met specifieke connectoren alle software-applicaties afzonderlijk met één koppeling te verbinden. Het integratieplatform knoopt, makkelijk gezegd, alle software-applicaties aan elkaar.

Het integreren wordt actueel als je uit meerdere systemen informatie wilt combineren. Eén op één koppelingen vormen een risico voor monitoring, beheer en onderhoud. Zeker bij een veelvoud aan systemen is het wenselijk het integratieplatform de gegevensuitwisseling tussen softwaresystemen te laten verzorgen. De kern van het integratieplatform is Enterprise Service Bus-technologie waardoor informatievoorziening en -uitwisseling snel, efficiënt en betrouwbaar plaatsvindt.


Finalist nuboCONNECT is Finalist’s Integration Platform as a Service (iPaaS). Het is gebouwd op toonaangevende technologie van Red Hat.

Tarieven integratieplatform

Finalist nuboCONNECT biedt de mogelijkheid zelf uit meer dan 70 specifieke connectoren te selecteren. Dit zijn alle connectoren om een integratie te configureren naar uw bedrijfsapplicaties of publicatiekanalen, zoals mobiel en portalen. Bekijk hier de lijst met beschikbare connectoren.

Finalist nuboCONNECT Small     €  500,-  per maand
Finalist nuboCONNECT Medium  €  750,-  per maand
Finalist nuboCONNECT Large     € 1000,- per maand

Zorg en onderwijs connectoren

Finalist nuboCONNECT biedt de mogelijkheid zelf uit meer dan 70 specifieke connectoren te selecteren. Dit zijn alle connectoren om een integratie te configureren naar uw bedrijfsapplicaties of publicatiekanalen, zoals mobiel en portalen. Bekijk hier de lijst met beschikbare connectoren

0 - 5     nubo’s per maand   € 100,- per nubo
5 - 10   nubo’s per maand €   95,- per nubo
10 - 15 nubo’s per maand €   90,- per nubo
20 - 25 nubo’s per maand neem contact op

Start jouw trial

Wij willen je wijzen op ons Privacy Reglement. Meer weten? Het Privacy Reglement van Finalist vind je hier.