Digitale werkomgeving

De finance-markt is efficiënter als iedere collega gerichte informatie tot zijn beschikking heeft op basis van wie men is, wat men doet en wat men mag. 

Waarom een medewerkersportaal?

Een medewerkersportaal is van grote toegevoegde waarde voor organisaties, omdat het medewerkers digitaal met elkaar verbindt. Finance-organisaties die hun medewerkers willen stimuleren om kennis te delen, tijd willen besparen en medewerkers willen ondersteunen in het doeltreffender en plezieriger maken van dagelijks werk, kunnen niet zonder een medewerkersportaal. 

Persoonlijke informatie op basis van sociale verbanden

Hoe betrokken en tevreden zijn jouw medewerkers eigenlijk? Wil je de tevredenheid onder medewerkers vergroten of de band tussen medewerkers onderling versterken? Het begint met een grondige analyse van alle sociale verbanden binnen jouw organisatie. Betrokken medewerkers zijn goud waard. De productiviteit stijgt, de kwaliteit neemt toe en ook de meerwaarde stijgt voor klanten. Waardoor ook de klanttevredenheid en cliëntloyaliteit stijgt. Nieuwe technologieën die onderdeel zijn van het medewerkersportaal bieden veel mogelijkheden om informatie voor medewerkers op basis van sociale verbanden te vergroten. 

Wil je de band en de tevredenheid tussen medewerkers en jouw organisatie versterken en tegelijkertijd een efficiëntieslag maken? Ontdek met de demo van het medewerkersportaal zelf hoe deze functioneert en voor jouw organisatie toepasbaar is.  ​

Digitale werkomgeving praktijkcases

  • Mijn Eurocross voor snel inzicht en actuele informatie

    Eurocross biedt als alarmcentrale hulp aan mensen op het moment dat het er echt toe doet, waar ook ter wereld. Dit doen zij voor de klanten van de opdrachtgevers. Onderdeel van haar diensten zijn medische - en reishulpverlening en pech – en ongevalshulpverlening.

vraag nu de demo aan

Wil je een demonstratie van het medewerkersportaal? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Wij willen je wijzen op ons Privacy Reglement. Meer weten? Het Privacy Reglement van Finalist vind je hier.