Finance integratieplatform

Het finance integratieplatform fungeert als middelpunt door met specifieke connectoren alle finance applicaties afzonderlijk met één koppeling te verbinden.

Waarom een finance integratieplatform?

Het integratieplatform knoopt makkelijk gezegd alle applicaties aan elkaar. Het integreren wordt actueel als je uit meerdere systemen informatie wilt combineren. Eén op één koppelingen vormen een risico voor monitoring, beheer en onderhoud. Zeker bij een veelvoud aan systemen is het wenselijk het integratieplatform de gegevensuitwisseling tussen software systemen te laten verzorgen. De losstaande applicaties binnen jouw finance instelling komen zo beter tot hun recht. De kern van het integratieplatform is Enterprise Service Bus-technologie waardoor informatievoorziening en -uitwisseling snel, efficiënt en betrouwbaar plaatsvindt.

Soepele informatiestromen

Het integratieplatform koppelt beschikbare informatie aan elkaar en verwerkt deze zodanig dat klanten, afdelingen, leveranciers en partners uit het bedrijfsleven de vereiste informatie snel tot hun beschikking hebben. Door het gebruik van specifieke finance koppelingen op basis van landelijk geldende protocollen is het mogelijk informatie uit vrijwel elk systeem te ontsluiten.

Wil je de informatiestromen van al jouw finance systemen op professioneel beheersen en schaalbaarbaar maken voor de toekomst? Ontdek met de demo van het finance integratieplatform zelf hoe deze functioneert en voor jouw organisatie toepasbaar is.  

vraag nu de demo aan

Wil je een demonstratie van het Finance integratieplatform? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Wij willen je wijzen op ons Privacy Reglement. Meer weten? Het Privacy Reglement van Finalist vind je hier.