Zorg en IT

Zorg en IT

De gezondheidszorg staat midden in de digitale transformatie. Zelfredzame en veeleisende cliënten willen 24/7 contact. Onze zorg verandert onomkeerbaar en het is van levensbelang dat je niet alleen jouw cliënten ontzorgt, maar ook jouw eigen organisatie ontlast.

Als je jouw cliëntreizen kunt ondersteunen met de juiste digitale oplossingen, ben je klaar voor 2020. In de toekomst ontstaan dan weer nieuwe kansen, maar alleen met moderne, open en flexibele technologie kan je daarop inspelen. Versterk jouw zorgorganisatie daarom met een totaalpartner die jouw IT van onder naar boven beheerst en zich richt op dé cruciale afstemming tussen IT-oplossingen. Finalist helpt zorgverleners en ziekenhuizen met software betere zorg te leveren door:

 1. Het beheren en consolideren van elektronische medische dossiers op één handige locatie
 2. Het integreren van systemen, informatiebronnen en API's in één centrale portal of website
 3. Digitale geneeskunde te ondersteunen door innovatie met nieuwe apps, smart devices en beheerdersportals
 4. Samenwerking tussen artsen, behandelaars en aanbieders mogelijk te maken om zorg te verbeteren

Onze kennis van gezondheidszorg en IT komen samen in producten speciaal voor de zorg. Gezamenlijk raken deze producten meer dan 250.000 cliënten van toonaangevende zorginstellingen. Het is fantastisch om onze missie daadwerkelijk te verwezenlijken: mensen vitaler ouder laten worden. 

Digitale producten voor de zorg

 • Cliëntportaal

  Alle cliënten één persoonlijke omgeving met specifieke informatie.
 • Digitale werkomgeving

  Prettig online samenwerken succesvol doorvoeren.

Zorg praktijkcases

 • Digitaal handboek voor Surplus Zorggroep

  Surplus Zorgroep biedt een gevarieerd aanbod op het gebied van zorg, wonen en welzijn in West- en Midden-Brabant. Surplus had de wens voor een nieuw interactief kwaliteitshandboek. 
 • Dianet

  Corporate zorg website van Dianet

  De vorige website was sterk verouderd en totaal niet meer van deze tijd: heel statisch en een verouderd CMS om mee te werken. De nieuwe website moet een completer beeld van de zorgverlening, samenwerkingsmogelijkgeden en de organisatie geven.
 • Ambulancezorg Nederland

  Realtime ontsluiten van zorggegevens voor Ambulancezorg Nederland

  Finalist heeft een berichtenverkeersysteem ontwikkeld: LS-DV. Het systeem zorgt ervoor dat patiënteninformatie vanuit de ambulance naar het ziekenhuis van bestemming wordt verzonden.
 • MyTomorrows

  Maatwerk zorg applicatie voor myTomorrows

  Het is voor het eerst dat uitvinders van medicijnen, artsen en patiënten bij elkaar worden gebracht in de community van MyTommorows. Hierdoor krijgen uitbehandelde en chronisch zieke patiënten versneld toegang krijgen tot innovatieve medicijnen. 
 • Mirro

  Online screener voor psychische aandoeningen

  Finalist realiseerde voor Stichting Mirro het screenings- en zorgtoewijzingsinstrument. Deze screener ondersteunt zorgprofessionals om mensen waarbij psychische klachten worden vermoed, op efficiënte en gestructureerde wijze naar passend zorg te leiden.
 • Nictiz

  Acuut Zorgportaal voor medische behandel- capaciteit 25 ziekenhuizen

  Met het Acuut Zorgportaal zien SEH- en meldkamermedewerkers in één oogopslag in welk ziekenhuis een patiënt terecht kan. Zo kan de patiënt sneller worden opgenomen en worden levens gered. Er doen al 26 ziekenhuizen en 6 meldkamers mee en dit aantal groeit met de dag.
 • Mutsaersstichting

  Social zorg intranet met kwaliteits- omgeving

  Bijzonder aan dit project is de introductie van het online Kwaliteitshandboek. Hiervoor is in Drupal een volwaardig document management systeem (DMS) geïntegreerd.