Digitale werkomgeving

Zorg is efficiënter als iedere zorgcollega gerichte informatie tot zijn beschikking heeft op basis van wie men is, wat men doet en wat men mag. 

Waarom een digitale werkomgeving?

Een digitale werkomgeving is van grote toegevoegde waarde voor zorgorganisaties, omdat het medewerkers digitaal met elkaar verbindt. Zorgorganisaties die hun medewerkers willen stimuleren om kennis te delen, tijd willen besparen en medewerkers willen ondersteunen in het doeltreffender en plezieriger maken van dagelijks werk, kunnen niet zonder een digitale werkomgeving. 

Persoonlijke informatie op basis van sociale verbanden

Hoe betrokken en tevreden zijn jouw medewerkers eigenlijk? Wil je de tevredenheid onder medewerkers vergroten of de band tussen medewerkers onderling versterken? Het begint met een grondige analyse van alle sociale verbanden binnen jouw organisatie. Betrokken medewerkers zijn goud waard. De productiviteit stijgt, de kwaliteit neemt toe en ook de meerwaarde stijgt voor klanten. Waardoor ook de cliënttevredenheid en cliëntloyaliteit stijgt. Nieuwe technologieën die onderdeel zijn van het medewerkersportaal bieden veel mogelijkheden om zorginformatie voor medewerkers op basis van sociale verbanden te vergroten. 

Wil je de band en de tevredenheid tussen medewerkers en jouw organisatie versterken en tegelijkertijd een efficiëntieslag maken? Ontdek met de demo van het digitale werkomgeving zelf hoe deze functioneert en voor jouw organisatie toepasbaar is.  ​

Medewerkersportaal praktijkcases

  • Digitaal kwaliteitshandboek voor Surplus Zorggroep

    Surplus Zorgroep biedt een gevarieerd aanbod op het gebied van zorg, wonen en welzijn in West- en Midden-Brabant. Surplus had de wens voor een nieuw interactief kwaliteitshandboek. 

vraag nu de demo aan

Wil je een demonstratie van de digitale werkomgeving voor de zorg? Vul onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Wij willen je wijzen op ons Privacy Reglement. Meer weten? Het Privacy Reglement van Finalist vind je hier.