Finance en IT

De financiële sector staat midden in de digitale transformatie. Zelfredzame en veeleisende klanten willen 24/7 contact en toegang tot persoonlijke gegevens. Onze financiële sector verandert onomkeerbaar en het is van levensbelang dat je niet alleen jouw klanten ontzorgt, maar ook jouw eigen organisatie ontlast.

Als je jouw klantreizen kunt ondersteunen met de juiste digitale oplossingen, ben je klaar voor 2020. In de toekomst ontstaan dan weer nieuwe kansen, maar alleen met moderne, open en flexibele technologie kan je daarop inspelen. Versterk jouw organisatie daarom met een totaalpartner die jouw IT van onder naar boven beheersen en zich richten op dé cruciale afstemming tussen IT-oplossingen.

Onze kennis van de financiële sector en IT komen samen in producten speciaal voor jouw klanten. Gezamenlijk raken deze producten meer dan 250.000 klanten van toonaangevende financiële organisaties.

Digitale producten voor de Financiële sector

 • Klantportaal

  Alle klanten in één persoonlijke omgeving met specifieke informatie.
 • Digitale werkomgeving

  Prettig online samenwerken succesvol doorvoeren.
 • Integratieplatform

  Verbindt al uw applicaties met één slim finance integratieplatform.

Digitale producten voor Finance

 • Delta Lloyd Groep heeft ingezet op verder digitalisering. De focus ligt daarbij op het voldoen aan digitale klantbehoefte, het realiseren van digitale groeipaden en het verlagen van de ketenkosten. Deze digitale interactie verloopt voor klanten via alle digitale kanalen, zoals de website, de mijn omgeving, en apps.
  Frank
  van Wessels
  Delta Lloyd
 • Finalist heeft onze visie, onze werkwijze en hoe wij met onze klanten en opdrachtgevers omgaan, uitstekend begrepen en een mooie oplossing neergezet. ‘Mijn Eurocross’ wordt zeer positief ontvangen door onze opdrachtgevers. Zoiets bereik je niet zomaar: dit vraagt om veilige en stabiele technologie, goed denkwerk over de oplossing en een hechte samenwerking tussen Eurocross, onze opdrachtgevers en Finalist.
  Hugo
  van Els
  Eurocross