Liferay Digital Experience Platform

Realiseer op maat gemaakte portals, intranetten, websites en verbonden ervaringen om uw klanten, partners en werknemers van dienst te zijn. Creëer snel nieuwe ervaringen tijdens de hele reis van uw klant op een flexibel en gemakkelijk geïntegreerd platform.

Toonaangevende organisaties van over de hele wereld zetten Liferay in. Het Liferay platform is state-of-the-art en staat jaar na jaar in het Magic Quadrant van Gartner, in 2019 zelfs als 'leader'. Finalist is de grootste implementatiepartner van Liferay in Nederland met jarenlange ervaring met het platform en een team van ontwikkelaars die werken aan:

 • Liferay portal
 • Liferay hosting
 • Liferay training
 • Liferay support
 • Liferay audits
 • Liferay consultancy

Waarom Liferay?

Marktleider

'Leader' in het Gartner Magic Quadrant voor Digital Experience Platforms. Alleen de meest gerenommeerde organisaties die een DXP aanbieden vind je hier. Jaar in jaar uit is Liferay al present.

Eenvoudig in gebruik

Met meer dan 5 miljoen downloads en 500.000 installaties wereldwijd kan je er vanuit gaan dat het makkelijk in gebruik is. Denk hierbij aan community, documentatie, Enterprise support, trainingen en internationalization

Standaardfunctionaliteit

Het platform biedt uitgebreide standaardfunctionaliteit en 300+ plug-ins in de Marketplace. Voorbeelden hiervan zijn Content Management, Audience Targeting, Online Samenwerking en subsites.

Integratie

Liferay is goed integreerbaar met systemen. Zowel voor Single Sign On met SAML2, OpenID Connect, als met LDAP, Active Directory of andere identity stores. Het ontsluiten van data naar eindklanten is core business.

Krachtig, veelzijdig en flexibel

Het is krachtig, veelzijdig en flexibel en het beschikt over eigenschappen die het ook voor enterprise omgevingen geschikt maken. Daarnaast ook in staat individuen en groepen beter te laten samenwerken.

Geen vendor lock-in

Liferay is open source en gebouwd op open standaarden. Dit betekent dat je altijd de vrijheid hebt om naar een andere partij te stappen voor het verdere onderhoud en beheer.

Dé Liferay expert in Nederland

Finalist heeft ruime ervaring met het implementeren van Liferay in nieuwe en bestaande infrastructuren. Wij implementeren Liferay, maar beheren het ook voor veel verschillende organisaties. Wij zijn de specialist voor Liferay DXP en Liferay 6.2. en hebben ook ruime kennis van oudere versies. Dit is dan ook de reden dat wij Platinum Service Partner van Liferay zijn.

 • Mijn Eurocross voor snel inzicht en actuele informatie

  Eurocross biedt als alarmcentrale hulp aan mensen op het moment dat het er echt toe doet, waar ook ter wereld. Dit doen zij voor de klanten van de opdrachtgevers. Onderdeel van haar diensten zijn medische - en reishulpverlening en pech – en ongevalshulpverlening.
 • 'sHeerenLoo

  Cliëntenportaal Jouw Internet Portaal van 's Heeren Loo

  ’s Heeren Loo Zorggroep helpt mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. ‘s Heeren Loo had de wens om mensen met een verstandelijke beperking gebruik te kunnen laten maken van internettoepassingen in een veilige omgeving, aangepast aan het kunnen van haar cliënten.

Meer weten?