Maatwerk Software

Finalist ontwikkelt gebruikersvriendelijke software op maat. Het bevat alleen die functies die u, uw medewerkers en/of uw klanten gaan gebruiken. We helpen u met het opstellen van de business case, requirements en realiseren de applicatie op een agile wijze. Samen met u en de toekomstige gebruikers. 

Wanneer maatwerk?
Bij de keus voor een softwarepakket ter ondersteuning van uw bedrijfsprocessen moet een afweging worden gemaakt tussen een standaard of een maatwerk oplossing. Niet altijd is er een standaard oplossing te vinden die voldoet aan al uw eisen en wensen en zal er gekozen worden voor een maatwerk applicatie. Door het opstellen van een duidelijke business case en requirements analyse zorgen we voor een succesvolle lange termijn keuze. 

Security by Design 
Veiligheid is essentieel voor uw online applicatie. Finalist heeft uitgebreide ervaring met de realisatie van maatwerk software applicaties met zeer privacy gevoelige informatie. Veilige informatie-uitwisseling is daarbij veruit het belangrijkste uitgangspunt. Onze expertise ligt in het ontwerpen van veilige software die informatie ontsluit, verrijkt en vervolgens gebruikersvriendelijk presenteert aan haar doelgroep. Naast kennis en kunde van de meest recente beveiligingstechnieken, designprincipes en encryptie-technologie zijn onze ontwikkel- en beheerprocessen volledig gecertificeerd. 

Voordelen van maatwerksoftware: 

  • Alleen die functionaliteiten die u gebruikt; 
  • Door gebruik van open frameworks uitstekend te koppelen aan uw backoffice; 
  • Focus op user experience waardoor gebruikers-acceptatie hoog is; 
  • Voorspelbare investering en geen licentiekosten. 

Waarom Finalist?

  • Met meer dan 100 hoogopgeleide ontwikkelaars de maatwerkspecialist in NL; 
  • Combineert business kennis met software kennis; 
  • User Central Design principes en professionele Scrumteams garanderen acceptatie en resultaat; 
  • Volledig gecertificeerd, hoge kwaliteitnormen en uitstekende garanties;
  • Met meerdere locaties in Nederland altijd dichtbij en overal op tijd!

Businesscase en Software Audit

Een complex vernieuwings- of vervangingstraject vereist een goede voorbereiding. Finalist helpt haar klanten door het opstellen van Business Cases waarin duidelijk wordt welke software oplossing het beste aansluit bij uw strategie en organisatie. Dat kan maatwerk zijn, maar ook standaard.
Veel bestaande maatwerk systemen? Worstelt u met u cloud, SAAS/ PAAS invulling? Middels onze Software Audits stellen we een verbeterplan op voor uw maatwerk omgevingen, voorspelbaar en beheersbaar. En bovenal, dicht bij de bedrijfs- en gebruikersdoelstelling. 

Een expert spreken?

Wilt u meer weten over maatwerk software? U kan vrijblijvend met één van onze maatwerk experts spreken. Vul uw gegevens in en we nemen direct contact met u op om een afpraak in te plannen.