Finalist software voor non-profit / maatschappij

Non-profit (maatschappij) en ICT

Wij kennen de digitale uitdagingen van maatschappelijke organisaties met unieke doelgroepen en unieke dienstverlening. Duurzaam software ontwikkelen met het oog op flexibiliteit naar de toekomst.

Waarom Finalist voor non-profit?

Focus op user experience waardoor gebruikers-acceptatie hoog is

We hanteren een bewezen “User Centered Design” (Mensgerichte aanpak) tijdens de realisatie en gedurende het beheer. De wensen van de opdrachtgever en haar eindgebruikers staan hiermee centraal. Door deze aanpak toe te passen bieden we zowel de oplossing als de methodiek. Tezamen vormen zij de sleutel tot succes.

Security en privacy gewaarborgd

Veilige omgang van data is topprioriteit. Vanaf het eerste moment worden security en privacy meegenomen in het software ontwikkelproces. Non-profit organisaties zoals Vluchtelingenwerk Nederland hebben security en privacy op één staan.

Duurzaam gebruik

De software die we ontwikkelen, ontwikkelen we zo dat deze lange tijd mee gaat. Het is niet ondenkbaar dat uw software met gemak 10 jaar up to date blijft doordat de software in beheer genomen wordt.

Door gebruik van open frameworks uitstekend te koppelen en te integreren

De gekozen softwarecomponenten zijn open en volledig configureerbaar. In plaats van een softwareproduct met vaste interfaces, logica en standaardfuncties bieden wij een open, bewezen enterprise engine aan die we volledig op maat inrichten. Juist door flexibiliteit als eis op te nemen, vormt dit het hart van de geboden oplossing.

Voorspelbare investering

De oplossing maakt gebruikt van enterprise open source systemen. Wereldwijd veelvuldig toegepaste softwaresystemen die door onafhankelijke onderzoekbureaus (o.a. Gartner) zeer hoog worden geclassificeerd. Dit biedt organisaties de gewenste stabiliteit, veiligheid, onafhankelijkheid, openheid en flexibiliteit ten aanzien van de inrichting en doorontwikkeling van het digitale dossier.

Plan hier vandaag nog een fysieke of digitale kennismaking met ons in!

Software voor non-profit (maatschappij) - interview | Finalist - Maatschappelijk Relevante IT

Wat zeggen onze klanten?

  • Daniëlle van Sambeek

    GGD GHOR
    Voor ons programma Nu Niet Zwanger waren we op zoek naar een registratieapplicatie. Dankzij Finalist kunnen we onze regionale projecten nu de mogelijkheid bieden om alle klantgegevens te registreren in een handzame applicatie. We hebben de  samenwerking met Finalist hierin als zeer prettig ervaren, bevlogen team van medewerkers met adequate kennis van software maar zeker ook betrokken bij de inhoud van ons programma. Met een strakke planning in sprints is samen met de praktijk een mooi product neergezet waar we trots op zijn!
  • MaartenFischer

    Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen
    Als ik mij bedenk hoe de samenwerking met Finalist verloopt dan kan ik daar eenvoudig op antwoorden: transparantie, gewoon doen wat afgesproken is en geen zorgen voor mij als klant.

of bel ons:
088 217 0800