Zekerheid en ICT

Organisaties die zich bezig houden met financiële zekerheid zoals (zorg)verzekeraars, intermediairs en financiële dienstverleners transformeren zich in rap tempo. Concurrentievoordeel behalen, efficiënt automatiseren en met name optimaal inspelen op de klantreis, heeft topprioriteit.

Hoe Finalist ICT voor zekerheid maakt

Informatie ontsluiten

Bepaalde processen lenen zich uitstekend voor een online afhandeling via een klantportaal. Wij denken graag met je mee over deze en andere mogelijkheden, net als de inrichting en implementatie ervan. Centraal staat daarin het ontsluiten van klantgegevens vanuit diverse bronnen.

Relevant en persoonlijk

Gerichte informatie ter beschikking stellen heeft op basis van wie men is, wat men doet en wat men mag.

Koppelen van systemen

Het integreren van systemen, informatiebronnen en API's in één centrale portal of website.

Samenwerking

Samenwerkingmogelijk maken om efficiëncy te verbeteren.

Veiligheid

Een veilige data-uitwisseling verhoogt de efficiency en effectiviteit van de organisatie

Self Service

Self service en hospitality verbeteren het klantproces en klanttevredenheid.

Inspiratiebrochure Zekerheid ontvangen?

Onze zekerheid transformeert nu!

De zekerheid sector staat midden in de digitale transformatie. Zelfredzame en veeleisende klanten willen 24/7 contact en toegang tot persoonlijke gegevens. Onze financiële sector verandert onomkeerbaar en het is van levensbelang dat je niet alleen jouw klanten ontzorgt, maar ook jouw eigen organisatie ontlast. Als je jouw klantreizen kunt ondersteunen met de juiste digitale oplossingen, ben je klaar voor de toekomst. Op de kansen die ontstaan kan je met moderne, open en flexibele technologie inspelen. Versterk jouw organisatie daarom met een totaalpartner die jouw IT van onder naar boven beheersen en zich richten op dé cruciale afstemming tussen IT-oplossingen.

Cloud Integratie

Om als financial te innoveren en te groeien, moet u volledig profiteren van de cloud en ervoor zorgen dat uw toepassing en infrastructuur schaalbaar, veilig en veerkrachtig is. Met de inzet van clouddiensten kunt u uw processen en organisatie sneller digitaliseren. Maar met het gebruik van clouddiensten komt ook altijd een integratievraagstuk mee. Want hoe kunt u uw on premise ICT laten samenwerken met clouddiensten? Wat is de meest efficiënte manier om verschillende finance clouddiensten te integreren tot één werkende oplossing? Hoe wisselt u gegevens uit tussen verschillende cloud applicaties zodat u uw processen integraal kunt digitaliseren? Cloud is voor Finalist daarom een breed integratievraagstuk.

Impact van digitale disruptie

Geen branche ontkomt aan de digitale revolutie. Het bedrijfsleven heeft te maken met een technologische ommezwaai van ongekende proporties, nu social media en mobiele, analytische en cloud-technologieën het gedrag van de klant en dus de manier waarop bedrijven zakendoen radicaal veranderen. Ook van banken en financiële instellingen wordt een totaal andere klantbenadering verwacht. Wat is de impact voor financial services?

Onderzoeksbureaus zoals Forrester brengen met regelmaat in kaart gebracht voor welke sectoren de nieuwe digitale mogelijkheden de grootste disruptie met zich mee brengen. Hieruit blijkt dat technologie voor financial services van kritiek belang is. We leven in het tijdperk van de klant, die hoge verwachtingen heeft van deze dienstverleners.

Onderscheiden door User Experience

De digitale consument van tegenwoordig heeft hogere verwachtingen van zijn zekerheid/ financiële instelling dan ooit tevoren. Om succesvol te zijn, heeft finance behoefte aan nieuwe en innovatieve benaderingen om klanten aan te trekken en te behouden via zeer relevante en gepersonaliseerde ervaringen op meerdere kanalen. Prioriteit nummer één moet zijn om over te schakelen van productgericht naar klantgericht denken.

Onze kennis van de financiële sector en IT komen samen in producten speciaal voor jouw klanten. Gezamenlijk raken deze producten meer dan 250.000 klanten van toonaangevende organisaties die werken aan zekerheid voor Nederland.

Wat zeggen onze klanten over

  • Frankvan Wessels

    Delta Lloyd
    Delta Lloyd Groep heeft ingezet op verder digitalisering. De focus ligt daarbij op het voldoen aan digitale klantbehoefte, het realiseren van digitale groeipaden en het verlagen van de ketenkosten. Deze digitale interactie verloopt voor klanten via alle digitale kanalen, zoals de website, de mijn omgeving, en apps.
  • Hugovan Els

    Eurocross
    Finalist heeft onze visie, onze werkwijze en hoe wij met onze klanten en opdrachtgevers omgaan, uitstekend begrepen en een mooie oplossing neergezet. ‘Mijn Eurocross’ wordt zeer positief ontvangen door onze opdrachtgevers. Zoiets bereik je niet zomaar: dit vraagt om veilige en stabiele technologie, goed denkwerk over de oplossing en een hechte samenwerking tussen Eurocross, onze opdrachtgevers en Finalist.

of bel ons:
088 217 0800