OPEN-wereld

OPEN–wereld is het vertrekpunt voor uw website inclusief content managementsysteem. 

OPEN–wereld bevat een volledig responsive template-set, veelgebruikte functionaliteiten en een gebruikersvriendelijk content managementsysteem (CMS) voor uw redactieteam. OPEN-wereld is volledig uit te breiden en kan naar wens worden ingericht voor uw doelgroep. OPEN-wereld is het startpunt voor een corporate, doelgroepgerichte, thematische of multichannel web-omgeving.

Specificaties OPEN-wereld
- Enterprise Content Management Systeem op basis van Hippo CMS of Drupal CMS;
- Responsive template-set (tablet en mobiel geoptimaliseerd);
- Geïntegreerde zoektechnologie en facetnavigatie;
- Multichannel en multisite mogelijkheden;
- SEO geoptimaliseerd en met Google Analytics integratie;
- Basis content types en paginavormen.

Kosten
OPEN-wereld wordt tegen een vaste prijs ‘on premise’ of in de ‘cloud’ geïnstalleerd. De periodieke kosten zijn gerelateerd aan het gebruik, het aantal installaties en uitbreidingen. OPEN-wereld is volledig op maat uit te breiden. Specificaties werken we uit met de dienst IN-zicht.   

Meer weten?
Met een demonstratie laten we u graag zien wat de kracht van OPEN-wereld is. In een adviesgesprek lichten we graag toe hoe u een vliegende start maakt.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over OPEN-wereld? Wij helpen u graag verder met uw vraagstuk. Desgewenst brengen we u direct in contact met één van onze specialisten. Vult u onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op.