OPEN-zaak

OPEN-zaak is het online samenwerkingsplatform met sociale componenten met alle informatie uit andere systemen voor uw medewerkers. 

OPEN-zaak is het vertrekpunt voor uw sociaal intranet inclusief content management systeem (CMS). Het bevat een volledige responsive template-set, standaard functionaliteiten, zoals social sharing, collaboratie/samenwerking inclusief een gebruikersvriendelijk CMS voor uw redactieteam. OPEN-zaak is uitstekend koppelbaar met uw bestaande office- en/of dms-omgeving, zoals Office 365, en uw authenticatiesysteem, waaronder LDAP of ADFS. OPEN-zaak is het startpunt voor uw interne webomgeving waarmee collega’s van elkaar leren en beter samenwerken.

Specificaties OPEN-zaak
- Sociaal intranet op basis van Enterprise Content Management Systeem;
- Responsive template-set (voor tablet en mobiel) op maat in te richten;
- Gepersonaliseerde, beveiligde werkomgeving voor uw medewerkers;
- Samenwerkingsfuncties, zoals werken in groepen, microblogging, volgen van collega’s en rating;
- Eenvoudig te koppelen met achterliggende backoffice systemen;
- Eenvoudig te integreren met SSO oplossingen;
- Geïntegreerde zoektechnologie en facetnavigatie;
- Basis content types en paginavormen.

Kosten
OPEN-zaak wordt tegen een vaste prijs ‘on premise’ of in de ‘cloud’ geïnstalleerd. De periodieke kosten zijn gerelateerd aan het gebruik, het aantal installaties en uitbreidingen. OPEN-zaak is volledig op maat uit te breiden. Specificaties werken we uit met de dienst IN-zicht.   

Meer weten?
Met een demonstratie laten we u graag zien wat de kracht van OPEN-zaak is. Onze OPEN-zaak specialist licht u graag in een adviesgesprek toe hoe u een vliegende start maakt.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over OPEN-zaak? Wij helpen u graag verder met uw vraagstuk. Desgewenst brengen we u direct in contact met één van onze specialisten. Vult u onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op.