Producten

Finalist heeft een set aan producten ontwikkelt waarmee organisaties een vliegende start maken. Ieder product heeft zijn eigen kracht. Alle producten zijn gericht op het verbinden van personen of en met systemen. En alle producten zijn OPEN: vrij om te laten samenwerken met ieder ander product. Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing? Of weet u eigenlijk niet zo goed wat u nodig heeft? Onze specialisten denken graag met u mee. Samen kijken we welk product voor uw organisatie en gebruikers het meest geschikt is. 

 • OPEN-wereld

  Met een website opent u de wereld van uw organisatie. Hier presenteert u zich met relevante informatie in een passende vorm en met een prettige interactie. Toegankelijk, persoonlijk en mensgericht. U verbindt uw belangengroepen en integreert met social media. Maar dan moeten ze u wel kunnen vinden! Daarom optimaliseren wij de vindbaarheid bij de zoekmachines.
  Lees meer
 • OPEN-entree

  Patiënt, arts, student of docent: eenvoudige toegang tot relevante informatie is een verademing voor iedereen. Met OPEN-entree realiseren we toegankelijke portalen met groot gebruiksgemak dankzij functies als 'single sign on' en 'multichannel publishing' De portalen werken uitstekend op tablet. In combinatie met onze 'OPEN-laag' kunnen portalen een complex applicatielandschap veranderen in een moderne, overzichtelijke omgeving waar elke gebruiker eenvoudig zijn weg vindt.
  Lees meer
 • OPEN-jezelf

  Het is belangrijk om te weten wat er speelt bij uw belangengroepen. Geef patiënten of studenten een interactief podium waar ze kennis delen, vragen stellen of hun verhaal achterlaten. Een communicatieplatform voor zenden én ontvangen verbindt mensen en vergroot de betrokkenheid bij gebruikers en uw inzicht in hun behoeften.
  Lees meer
 • OPEN-laag

  Finalist heeft een open source integratie platform waarmee we diverse systemen intern en extern met elkaar verbinden. Zo kunt u veilig, snel en eenvoudig uw applicaties koppelen, beter gegevens ontsluiten en uitwisselen. Binnen moderne ICT-vraagstukken is integratie niet meer weg te denken.
  Lees meer
 • OPEN-zaak

  Met intranet kunnen medewerkers altijd overal werken, informatie delen, werk efficiënt inrichten en zo tijd besparen. Het brengt collega's met elkaar in contact, vergroot het werkplezier en de onderlinge verbondenheid. Geavanceerde zoektechnologie en big-data toepassingen maken beschikbare informatie toegankelijk binnen de juiste context.
  Lees meer
 • OPEN-bereik

  Niet elke boodschap is voor iedereen even relevant. Onze big-data toepassing geeft inzicht in uw doelgroep. De door ons ontwikkelde algoritmes brengen informatie uit verschillende bronnen samen tot een beheersbaar geheel. U kunt, via vooraf geadviseerde eigenschappen, een algoritmische match maken en daarbij ook een verspreidingsplan opvragen. Zo kunt u, op basis van een uitgebreide set aan criteria, uw doelgroep, via email, portalen, reguliere post of sociale meida, benaderen met informatie op maat.
  Lees meer

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze producten? Wij helpen u graag verder met uw vraagstuk. Desgewenst brengen we u direct in contact met één van onze specialisten. Vult u onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op.