Ontdek onze Drupal CMS expertise

Drupal is erg gebruikersvriendelijk en flexibel, waardoor het voor veel toepassingen geschikt is. Bijvoorbeeld voor websites, intranetomgevingen, kennismanagement en online samenwerkingsomgevingen. De mogelijkheden met design, responsive, mobiel, SEO, webrichtlijnen, rapportages, beveiliging, integratie met CRM en e-mailmarketing zijn praktisch oneindig.

Lichtgewicht tot complexe websites
Finalist ontwikkelt een Drupal CMS op basis van uw wensen: van slimme lichtgewicht tot zeer complexe en geavanceerde websites. Drupal CMS is een goede keuze voor organisaties die op zoek zijn naar een flexibele website, community of intra- en extranet met diverse functionele en interactieve mogelijkheden.

Succesfactoren Drupal

 • Drupal kent een aantal succes factoren waardoor Finalist graag met het CMS werkt.
 • Efficiency en effectiviteit: Drupal biedt gebruikers een eenvoudig te bedienen gebruikersinterface.
 • De volledige WYSIWYG interface: beheer de website in een volledige preview.
 • Continue aanwas van nieuwe functionaliteiten.
 • Open source: de broncode is beschikbaar en aanpasbaar.
 • Toegankelijk technologisch platform: PHP is een breed geaccepteerde ontwikkeltaal

Dé Drupal expert in Nederland
Met 25 jaar ervaring in het realiseren van maatwerksoftware en websites kennen wij de kneepjes van het vak. Finalist is partner van Dutch Digital Agencies en onze Drupal specialisten dragen actief bij aan de community door het ontwikkelen van nieuwe modules en door te spreken op evenementen.

Drupal CMS projecten

 • Modemuze

  Interactief en participatief community platform

  Zeven musea bundelen hun krachten als Modemuze. Verschillende mode-experts voorzien de website van actuele informatie, waardoor een dagelijkse import ontstaat van ruim 40.000 collectie items in het CMS.
 • Summa College

  Social Intranet voor Summa College (MBO)

  Summa College had een aantal doelstellingen opgesteld waarbij een sociaal intranet noodzakelijk was. Finalist heeft de gebruiker centraal gesteld en het intranet gerealiseerd in Drupal CMS. Het nieuwe intranet bevat mooie functionaliteiten die het sociale karakter onderstrepen.
 • Universiteit Utrecht

  Corporate onderwijs website voor Universiteit Utrecht

  Met een slimme herbruik van componenten, heeft Universiteit Utrecht nu een multisite op Drupal. In een half jaar tijd zijn twee websites ontwikkeld, die de Universiteit Utrecht helpen zich extern te profileren.
 • Universiteit Maastricht

  Corporate onderwijs website voor Universiteit Maastricht

  De website van de UM was aan vernieuwing toe. Studenten, medewerkers en externen gaven aan dat ze de informatie die ze zochten niet konden vinden vanwege de ondoorzichtige menu-indeling en de niet-adequaat-werkende zoekmachine.

Meer weten over Drupal CMS?