Strategie Platform Healthcare 2016

25 mei

Zorg is één van de focusmarkten van Finalist. Finalist zal als ICT-expert aanwezig zijn op Strategie Platform Healthcare in het IJsseldelta Center te Zwolle. Dit is een exclusief evenement dat alleen toegankelijk is voor een zorgvuldig geselecteerde groep van beslissers van leidende organisaties in de zorgsector.

Finalist richt zich met haar ICT-oplossingen op het verbinden van de Zorg door slimme informatie-uitwisseling, selfservice oplossingen en het ondersteunen van cliëntgerichte interactieve communicatie. Zorg wordt steeds specialistischer en complexer, terwijl kosten onder druk staan en efficiëntie gewenst is. Maar ook druk van verzekeraars op zorginstellingen dwingt ons facetten van de zorgketen beter geïntegreerd en inzichtelijk te hebben. Juist hierom willen wij middels ICT-oplossingen de zorg verbinden. Finalist helpt organisaties in de zorg met een aantal branchespecifieke software oplossingen.

De directie van Finalist zal 25 én 26 mei op het Heatlthcare platform aanwezig zijn om te spreken over hoe ICT zorg verbindt, 'discussies' te voeren over actuele onderwerpen en uitdagen, te netwerken met de top senior beslissers en presentaties bij te wonen om nog meer inzicht te krijgen in de zorgsector.

Voor meer informatie klik hier!