Joy of Coding 2016

17 jun
JoyofCoding

Joy of Coding is een ééndaagse conferentie waar het vieren van de kunst, ambacht, wetenschap en de vreugde van software-ontwikkeling hoog in het vaandel staan!

Finalist is uiteraard aanwezig bij Joy of Coding. De organisatoren van Joy of Coding zijn gelukkig wanneer je naar huis gaat vol inspiratie en nieuwe ideeën, Vreugde van Coding. De conferentie zit vol met gerenommeerde sprekers, gepassioneerde ontwikkelaars als jezelf. Daarbij kan je sessies bijwonen waarvan Joy of Coding hoopt dat je ervan kan genieten. Uiteraard kan je niet iedere conferentie bijwonen gedurende het jaar. De organisatoren van Joy of Coding willen graag dat je 17 juni a.s. komt. Joy of Coding werkt samen met sponsors.

Kijk op de site: www.joyofcoding.org wie de sponsoren zijn. Net als jullie zijn wij ontwikkelaars die graag naar interessante conferenties en meetups gaan. Er is dus geen sprake van een commerciële agenda of bijbedoeling om aan de Vreugde van Coding deel te nemen. Het is gewoon een plek waar iedereen samen kan komen en met elkaar kan praten over de code.