Digitale leer- en werkomgeving

Onderwijs op maat, toegankelijke educatieve content, communicatie met studenten, docenten en medewerkers, e-learning en studentenwerving; de rol van ICT in het onderwijs wordt steeds groter. En dan is het goed om te weten of uw huidige ICT-omgeving nog voldoet en mee kan met deze ontwikkeling. Finalist heeft ruime ervaring in het onderwijs en denkt graag met u mee welke oplossing voor uw onderwijsinstelling het meest geschikt is. Vanuit onze missie om mensen wijzer te maken, hebben we een aantal oplossingen bedacht die studenten en docenten met elkaar verbinden, uw ICT toekomstbestendig maakt en een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs.

 • DLWO

  Met het DLWO studenten verbinden en interactie bevorderen.
 • Integratieplatform

  Verbind al jouw applicaties met één slim onderwijs integratieplatform.
 • Corporate website

  Krachtige corporate website voor specifiek MBO, HBO & WO.
 • Recruitmentwebsite

  Jouw unieke recruitment-website realiseren wij binnen 10 dagen, afgestemd op de reis van jouw sollicitanten.
 • Alumniportaal

 • Sociaal medewerkersportaal

  Alle medewerkers van onderwijsinstellingen persoonlijke informatie.
 • TabithaMinten
  "Snel schakelen, open communicatie, betrokken partnerschap en een goede dosis humor. Daarom werk ik graag samen met Finalist"
  Tabitha
  Minten
  Universiteit Utrecht

Gerelateerde actualiteiten

 • 30 januari 2020

  Open Universiteit live met Liferay DXP

  Deze week is de website van Open Universiteit live gegaan naar Liferay DXP technologie.
  Lees meer
 • 18 september 2019

  Impact Prinsjesdag voor het Onderwijs

  De belangrijkste plannen voor ons Onderwijs voor 2020 nav Prinsjesdag 2019 op een rij. We helpen ons grote aantal klanten in Onderwijs graag om met software een aanzienlijke bijdrage te leveren.
  Lees meer
 • 12 Mar

  Containers & Cloud Native Roadshow

  The Container & Cloud-Native Roadshow is a unique hands-on experience for building, deploying, and managing containerized cloud-native applications using industry-standard open source technologies. Focused on educating and enabling attendees based on their role (Ops or Dev), you'll learn how Red Hat® OpenShift changes the way you run mission-critical applications.
  Lees meer
 • 07 mei

  Finalist Gold Sponsor Drupaljam 2020

  DrupalJam is het jaarlijks evenement voor en door Drupallers over het populaire webcontent management systeem Drupal. Drupaljam vindt plaats op 7 mei 2020 in De Fabrique in Maarssen.
  Lees meer

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de verbindingen in het onderwijs? Wij helpen u graag verder met uw vraagstuk. Desgewenst brengen we u direct in contact met één van onze specialisten. Vult u onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op.