Digitale leer- en werkomgeving

Onderwijs op maat, toegankelijke educatieve content, communicatie met studenten, docenten en medewerkers, e-learning en studentenwerving; de rol van ICT in het onderwijs wordt steeds groter. En dan is het goed om te weten of uw huidige ICT-omgeving nog voldoet en mee kan met deze ontwikkeling. Finalist heeft ruime ervaring in het onderwijs en denkt graag met u mee welke oplossing voor uw onderwijsinstelling het meest geschikt is. Vanuit onze missie om mensen wijzer te maken, hebben we een aantal oplossingen bedacht die studenten en docenten met elkaar verbinden, uw ICT toekomstbestendig maakt en een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs.

Gerelateerde actualiteiten

 • 19 januari 2023

  Blog: samenwerking Koninklijke Bibliotheek en Finalist

  In deze blog, van onze collega Erik Huijs, gaat hij in op de samenwerking tussen de Koninklijke Bibliotheek en Finalist.
  Lees meer
 • finalist-35-jaar
  12 januari 2023

  Finalist bestaat 35 jaar!

  Finalist - Maatschappelijk relevante IT viert feest, want wij bestaan 35 jaar! Sinds 1988 hebben wij ons gespecialiseerd in software voor organisaties die met veel mensen interacteert en helpt op belangrijke momenten in een mensenleven. De 90 hoogopgeleide collega’s werken met passie aan moderne en gebruikersvriendelijke websites, portals, applicatie-integratie en maatwerk applicaties voor meer dan 1.000.000 eindgebruikers in Nederland. Eindgebruikers voor organisaties in de markten #zorg, #woningcorporaties, #onderwijs, #media en #nonprofit, waar een schat aan domeinkennis is opgebouwd.
  Lees meer

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de verbindingen in het onderwijs? Wij helpen u graag verder met uw vraagstuk. Desgewenst brengen we u direct in contact met één van onze specialisten. Vult u onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op.