ICT bureau

Finalist verbindt. We verbinden mensen en IT, mensen en machines, bedrijven met klanten en medewerkers met organisaties. Sinds 1988 hebben we tal van organisaties geholpen met de meest uiteenlopende ICT-vraagstukken. Hierdoor weten we als geen ander welke ICT-oplossingen nodig zijn om uw gebruikers met elkaar te verbinden. Vanuit onze ruime ervaring hebben we een aantal 'verbindingen' onder elkaar gezet die stuk voor stuk van toegevoegde waarde zijn voor uw organisatie, doelgroepen en situatie. 

Gerelateerde actualiteiten

 • Finalist - Maatschappelijk Relevante IT - Liferay Devcon
  31 maart 2022

  Finalist uitgelicht op Liferay's wereldwijde conferentie

  Finalist is bevestigd als zilveren sponsor voor de Liferay Developer Conference (Devcon) waar de nieuwste innovatieve functies en de volgende stappen voor Liferay-technologieën gepresenteerd worden.
  Lees meer
 • Finalist - Maatschappelijk Relevante IT - Nieuwe update Partnerwaarschuwing.nl
  10 februari 2022

  Nieuwe update Partnerwaarschuwing

  Nieuwe update live! Gebruiksvriendelijkheid is essentieel voor het succes van applicaties. Zeker wanneer het een e-health-tool betreft.
  Lees meer
 • 28 feb

  5 grondslagen van een optimale gebruikersbeleving in de zorg

  Hoor in dit 30 minuten durende webinar alles over de 5 belangrijkste elementen voor optimale gebruikerservaring bij softwaretrajecten voor zorg.
  Lees meer

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de algemene verbindingen? Wij helpen u graag verder met uw vraagstuk. Desgewenst brengen we u direct in contact met één van onze specialisten. Vult u onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op.