ICT oplossingen

Finalist verbindt. We verbinden mensen en IT, mensen en machines, bedrijven met klanten en medewerkers met organisaties. Sinds 1988 hebben we tal van organisaties geholpen met de meest uiteenlopende ICT-vraagstukken. Hierdoor weten we als geen ander welke ICT-oplossingen nodig zijn om uw gebruikers met elkaar te verbinden. Vanuit onze ruime ervaring hebben we een aantal 'verbindingen' onder elkaar gezet die stuk voor stuk van toegevoegde waarde zijn voor uw organisatie, doelgroepen en situatie. 

Gerelateerde actualiteiten

 • 30 november 2023

  Aflevering 1 van De Finalist Podcast

  Onze allereerste podcast is live! Duik met ons mee in de wereld van Finalist
  Lees meer
 • 23 november 2023

  Niet één, maar TWEE Splash Awards

  We kunnen nog steeds niet stoppen met glimlachen omdat we niet één, maar TWEE Splash Awards hebben gewonnen! In de categorie Government voor http://plancapaciteit.nl met onze klant RIGO. In de categorie Publishing & Media voor ELO met Dubbelklik en Kunst uit het Vuistje.
  Lees meer

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de algemene verbindingen? Wij helpen u graag verder met uw vraagstuk. Desgewenst brengen we u direct in contact met één van onze specialisten. Vult u onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op.