Software oplossingen

Finalist verbindt. We verbinden mensen en IT, mensen en machines, bedrijven met klanten en medewerkers met organisaties. Sinds 1988 hebben we tal van organisaties geholpen met de meest uiteenlopende ICT-vraagstukken. Hierdoor weten we als geen ander welke ICT-oplossingen nodig zijn om uw gebruikers met elkaar te verbinden. Vanuit onze ruime ervaring hebben we een aantal 'verbindingen' onder elkaar gezet die stuk voor stuk van toegevoegde waarde zijn voor uw organisatie, doelgroepen en situatie. 

Gerelateerde actualiteiten

 • 19 januari 2023

  Blog: samenwerking Koninklijke Bibliotheek en Finalist

  In deze blog, van onze collega Erik Huijs, gaat hij in op de samenwerking tussen de Koninklijke Bibliotheek en Finalist.
  Lees meer
 • finalist-35-jaar
  12 januari 2023

  Finalist bestaat 35 jaar!

  Finalist - Maatschappelijk relevante IT viert feest, want wij bestaan 35 jaar! Sinds 1988 hebben wij ons gespecialiseerd in software voor organisaties die met veel mensen interacteert en helpt op belangrijke momenten in een mensenleven. De 90 hoogopgeleide collega’s werken met passie aan moderne en gebruikersvriendelijke websites, portals, applicatie-integratie en maatwerk applicaties voor meer dan 1.000.000 eindgebruikers in Nederland. Eindgebruikers voor organisaties in de markten #zorg, #woningcorporaties, #onderwijs, #media en #nonprofit, waar een schat aan domeinkennis is opgebouwd.
  Lees meer

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de algemene verbindingen? Wij helpen u graag verder met uw vraagstuk. Desgewenst brengen we u direct in contact met één van onze specialisten. Vult u onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op.