Onderwijs integratie

Onderwijs op maat, toegankelijke educatieve content, communicatie met studenten, docenten en medewerkers, e-learning en studentenwerving; de rol van ICT in het onderwijs wordt steeds groter. En dan is het goed om te weten of uw huidige ICT-omgeving nog voldoet en mee kan met deze ontwikkeling. Finalist heeft ruime ervaring in het onderwijs en denkt graag met u mee welke oplossing voor uw onderwijsinstelling het meest geschikt is. Vanuit onze missie om mensen wijzer te maken, hebben we een aantal oplossingen bedacht die studenten en docenten met elkaar verbinden, uw ICT toekomstbestendig maakt en een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs.

Gerelateerde actualiteiten

 • 30 november 2023

  Aflevering 1 van De Finalist Podcast

  Onze allereerste podcast is live! Duik met ons mee in de wereld van Finalist
  Lees meer
 • 23 november 2023

  Niet één, maar TWEE Splash Awards

  We kunnen nog steeds niet stoppen met glimlachen omdat we niet één, maar TWEE Splash Awards hebben gewonnen! In de categorie Government voor http://plancapaciteit.nl met onze klant RIGO. In de categorie Publishing & Media voor ELO met Dubbelklik en Kunst uit het Vuistje.
  Lees meer

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de verbindingen in het onderwijs? Wij helpen u graag verder met uw vraagstuk. Desgewenst brengen we u direct in contact met één van onze specialisten. Vult u onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op.