Werken bij Finalist draait om leren, lef, lol en leven

Steeds beter willen worden, de ruimte krijgen, zorgen voor een leuke werkomgeving en aandacht voor jouw leven buiten werk. Wij geloven echt dat deze elementen jouw en ons succes bepalen.

LEREN

Jouw groei is onze groei, dus wij geven je alle kansen om aan jouw carrière te werken en hierop trots te zijn. Naast opleidingen leer je veel van uitdagende opdrachten die je uitvoert. Daarbij heb je natuurlijk altijd moderne technologieën tot je beschikking. Ook word je omringd door ervaren, intelligente collega's en zijn er regelmatig technische sessies waarbij kennis wordt gedeeld. Verder krijg je bijvoorbeeld als junior een mentor toegewezen die je begeleidt en waar je veel van leert.

LEF

Fouten durven maken, nieuwe dingen uitproberen, niet alleen ja-knikken, maar juist doorvragen, kritisch meedenken en zeggen wat je vindt. Dat doen we naar de klant toe en naar elkaar. Wij moedigen je aan om ideëen in te brengen, graag zelfs. Bij Finalist word je dus gehoord en en dat betekent voor jou dat je geen blad voor de mond hoeft te nemen. Wij waarderen juist jouw mening.

LOL

Hier werk je met fijne collega's in teams aan aantrekkelijke projecten waarvoor je met plezier uit je bed komt. Bij hard werken hoort ook plezier maken. Daarom organiseren wij BBQ's, borrels en andere leuke bijeenkomsten. Op iedere vestiging staat een tafelvoetbal en een flipperkast, zodat jij je kunt ontspannen. Wij vinden lol heel belangrijk, want je zit tenslotte meer uren op je werk dan thuis op de bank. Dan is het wel zo fijn om leuke collega's te hebben en met een lach op je gezicht naar je werk te gaan.

LEVEN

De kwaliteit van leven bij Finalist is hoog door verschillende aspecten. Je kunt zelf je tijd indelen, mobiel werken in de trein of soms iets afronden buiten werktijd en later compenseren. Als jij de verantwoordelijkheid aankunt, dan krijg jij de vrijheid en de ruimte. Je zit ook zelf aan het stuur om de balans tussen werk en privé te bewaken. Je kunt parttime werken, vakantiedagen bijkopen en reistijd compensatie krijgen. Onze uitstekende pensioenregeling zorgt er zelfs voor dat je na je carrière lekker leeft.