Zorgportaal

Is er bij uw zorgbedrijf één centrale plek waar alle digitale zorginformatie van de organisatie te vinden is? Eén centrale toegang tot applicaties met alle communicatiekanalen bij elkaar? Nee? Bij een zorgportaal is dit wél het geval. Het zorgportaal zorgt voor een verhoogde efficiëncy, kwaliteit en de medewerker-, patiënt en cliënttevredenheid.

Wanneer een zorgportaal?

Informatie en kennisvastlegging vindt plaats in meerdere zorgsystemen. Hoe meer systemen gebruikers moeten raadplegen, hoe inefficiënter ze werken. Op één centrale plek toegang tot zorginformatie is van grote waarde. Hoe groter het belang is om informatie en functies binnen één context of dashboard te tonen, des te interessanter de businesscase van een portaaloplossing. Dit geldt zowel voor medewerkers en cliënten als samenwerkingspartners. Een ideale oplossing voor in de zorg.

Succesfactoren

 • Start met bundeling van informatiestromen, die de meeste waarde toevoegen
 • Bepaal uw doelarchitectuur voor informatieontsluiting in brede context
 • Gebruik User Centered Design voor een optimale gebruikersbeleving van uw portaal
 • Gebruik een oplossing op basis van open standaarden zodat ontsluiting eenvoudig is

Waarom Finalist?

 • Veel ervaring met en kennis van implementatie van zorgportalen
 • Dé portaalspecialist met meer dan 100 hoogopgeleide ontwikkelaars in NL
 • User Central Design principes en professionele Scrumteams garanderen acceptatie en resultaat
 • Met 4 locaties in Nederland altijd dichtbij en overal op tijd!

  Skype demo?

  Finalist heeft speciaal voor zorginstellingen een demo klaarstaan. Middels een videoverbinding via Skype of Google Hangout laten onze specialisten u in een half uur alle aspecten van een zorgportaal zien. Vragen worden direct beantwoord zodat u invulling kunt geven aan de uitdagingen voor uw zorgorganisatie.

  Zorgportaal strategie?

  Een zorgportaal is niet meer weg te denken als informatiehub. Zonder een uitgedachte zorgportaal strategie waarbij doelgroepen en informatiestromen kraakhelder zijn, geen succes. Finalist helpt zorgorganisaties met strategie en implementatie van een zorgportaal In een vrijblijvend adviesgesprek helpen we u graag.

  Case Zorgportaal

  • 'sHeerenLoo

   Cliëntenportaal Jouw Internet Portaal van 's Heeren Loo

   ’s Heeren Loo Zorggroep helpt mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. ‘s Heeren Loo had de wens om mensen met een verstandelijke beperking gebruik te kunnen laten maken van internettoepassingen in een veilige omgeving, aangepast aan het kunnen van haar cliënten.

  Kennismaken?