Zorgoplossingen

Bekijk alle zorgoplossingen op een rij. Stuk voor stuk oplossingen waarmee zorginstellingen beter in verbinding staan met patiënten/cliënten, partners en medewerkers.

Zorg integratieplatform
Een integratieplatform zorgt voor een veilige en betrouwbare gegevensuitwisseling tussen zorgverleners. Dit zorgt voor betere digitale samenwerking en meer efficiency voor de zorgorganisatie.
Lees meer

Zorg portaal
Een zorgportaal is de centrale plek waar alle digitale zorginformatie van een organisatie te vinden is. Moderne portals voor de zorg verhogen de efficiency, de kwaliteit en de medewerker- en cliënttevredenheid.
Lees meer

Zorg intranet
Persoonlijke zorg begint met een sociaal intranet. Deze omgeving biedt één plek om alle informatie die je wenst als medewerker te kunnen vinden. Informatie op maat en beschikbaar op basis van wie je bent, wat je doet en wat je mag.
Lees meer

Zorg kwaliteitsyssteem
Zorgaanbieders moeten aantonen dat zij kwalitatief goede zorg leveren. Door zorgprofessionals met een doordacht digitaal kwaliteitssysteem samen te laten werken ontstaat aantoonbaar betere zorg.
Lees meer

Zorg website
Het doel van veruit de meeste zorgwebsites is informatiedeling: met zowel de bezoekers en patiënten/cliënten als de medewerkers.
Lees meer