Finalist Innovatiemiddag 2016

24 nov
Innovatiemiddag

Een belangrijke voorwaarde voor innovatie is verbinding. Dat ervaren wij dagelijks in onze projecten. Wij nodigen u van harte uit dit samen met ons te beleven tijdens onze jaarlijkse Innovatiemiddag op 24 november 2016.

Programma innovatiemiddag

14:00  Ontvangst en inloop
14:30  Opening 
           Hans Ketterings, algemeen directeur Finalist
14:45  ‘Hoe de innoverende technologie problemen op het gebied van water, voedsel, onderwijs en zorg zal oplossen’
           Yuri van Geest
15:35  Uitreiking van de Innovatietrofee voor de meest innovatieve opdrachtgever van 2016 
           Johannes Maas, innovatie directeur Finalist
16:10  ‘Groeien door veerkracht en verbinding’ 
           Arjan Erkel
17:00  Borrel

Over de externe sprekers

Yuri van Geest

Yuri van Geest

Wat als de technologische vooruitgang zo snel gaat dat mensen de maatschappij niet meer kunnen begrijpen?Yuri van Geest is een groots ondernemer op het gebied van innovatie, mobiel internet en ‘Singularity’. Singularity is een verzamelnaam van de belangrijkste opkomende technologieën. Hij is erg betrokken bij de Singularity University die opgericht is door NASA en Google.

Arjan Erkel

Arjan Erkel

Groeien door veerkracht en verbinding. Niemand die hier vanuit zijn eigen ervaring beter over kan vertellen dan Arjan Erkel. De medewerker van Artsen zonder Grenzen was bijna twee jaar in handen van Tsjetsjeense rebellen. Op meeslepende wijze geeft hij u inzicht in zijn overlevingsstrategieën. En laat hij zien hoe je juist door verbinding te zoeken sterker uit zo'n ervaring tevoorschijn komt.

Locatie

Citysense is gelegen in de binnenstad van Utrecht en bevindt zich 8 minuten lopen van Utrecht centraal station en op 2 minuten loopafstand is er een parkeergarage. Citysense is volledig ingericht met duurzame materialen en de gehele locatie draait op groene stroom en is voorzien van Ledverlichting. Citysense heeft daarom van de gemeente Utrecht de Groene Pluim ontvangen voor de duurzaamheid van de onderneming.

Locatie

Bent u bereid het zelf te ervaren?

Meldt u alvast kosteloos aan. Ook uw collega's zijn van harte welkom!