GDG DevFest

08 okt
8 oktober in Science Park, Amsterdam

Op 8 oktober vormt het Science Park in Amsterdam het decor voor GDG DevFest, de grootste Google tech conferentie van Nederland. Dit jaar neemt een Finalister het podium.

GDG DevFest is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Google Developer Group (GDG) waar Android, Web en Cloud de thema's zijn. Met 500 deelnemers en 20 sessies wordt er een hele dag intensief kennis gedeeld door leden van de Google Developer community. 

Finalist collega Adolfo Benedetti geeft die dag een workshop ‘Going offline with Progressive Web Apps’. In deze sessie toont hij hoe Progressive Web Apps gebouwd worden door gebruik te maken van Polymer Web Components. Hiermee kun je heel makkelijk de kracht van het web platform benutten. Zo leer je onder andere hoe je Polymer componenten gebruikt voor de backend en authenticatie voor het Android platform.

Adolfo is een Open Source fanaat en heeft meer dan 10 jaar ervaring in web development en Java. Zijn interesses liggen o.a. in Internet/Web of Things en is een actief lid van de Nederlandse GDG.