XP Days podium voor Finalisters

25 nov
25 november in Kapellerput, Heeze
Microservices

Linda van der Pal en Régina ten Bruggencate organiseren op 25 november een workshop over Microservices tijdens de XP Days.

Microservices zijn hot! Op iedere conferentie zijn er wel sessies over. De meeste presentaties gaan over hoe geweldig je deze kunt bouwen in framework X of framework Y. Echter is de vraag hoe je nu beslist hoe je jouw software in Microservices verdeelt? Daarom wijden Linda en Régina hier een workshop aan tijdens de XPdays. Na een korte theoretische onderbouwing wordt het kaartspel Set gemodelleerd en nagebouwd.

De XP Days is een internationaal congres georganiseerd door de Nederlandse en Belgische Agile community. Het vindt dit jaar plaats op 24 en 25 november in Heeze. Meer informatie is te vinden op de website van XP Days.

Linda en Régina zijn Developers bij Finalist en de oprichters van de Duchess in Nederland, een wereldwijd netwerk voor vrouwelijke Java Developers. Ook maken zij deel uit van de Java Champions en zijn zij mede-organisatoren van Devoxx4kids, een initiatief om kinderen te interesseren voor programmeren.

Ben je ook nieuwsgierig hoe je zelf aan de slag kunt met Microservices? Schrijf je dan snel in voor de XP days om aan deze workshop mee te kunnen doen!