Finalister neemt deel aan een Drupal Core Media sprint

12 dec
12-16 december, Berlijn
Drupal

Sean Blommaert neemt deel aan de ‘Drupal Core Media sprint’ van 12 tot en met 18 december in Berlijn. Met zijn deelname draagt hij bij aan de ontwikkeling van de Media in Drupal 8 Core. Sean is al vier jaar Senior Software Engineer bij Finalist en gespecialiseerd in Drupal.

Drupal behoort tot de meest succesvolle Open Source content managementsystemen van de afgelopen jaren. Dit is mede te danken aan de wereldwijde Drupal community, die helpt bij het ontwikkelen van Drupal. Finalist erkent dit belang en draagt daarom al jaren bij aan Drupal Core en individuele modules.

Inmiddels is Drupal 8 op de markt en komen developers regelmatig samen tijdens ‘sprints’ met het doel om Drupal nog beter te maken. Momenteel focust de community zich onder andere op de integratie van Media in Drupal 8 Core.

Drupalspecialist Sean Blommaert zal namens Finalist aanwezig zijn tijdens de komende sprint in Berlijn. Zijn bijdrage is waardevol voor Finalist en hierdoor ook voor de klanten. Drupal kent een aantal succes­factoren waardoor Finalist graag met het CMS werkt. Drupal is erg gebruikersvriendelijk en flexibel, waardoor het voor veel toepassingen geschikt is, bijvoorbeeld voor websites en online samenwerkingsomgevingen.

Lees hier meer over de Drupal Core Media Sprints.