Sociaal zorg intranet

Wat vinden mensen belangrijk binnen de zorg? Exact, het idee hebben dat ze geen nummer zijn, maar een uniek persoon. Een persoonlijke benadering is daarom erg belangrijk, dit geldt binnen en buiten de zorg. Wat heeft u liever tijdens het werken dan één omgeving waar alle informatie die je wenst te vinden is? Iedereen wil informatie op maat en beschikbaar op basis van wie je bent, wat je doet en wat je mag. 

Wanneer een zorg social intranet?

Een Zorg Social Intranet is van grote toegevoegde waarde voor zorgorganisaties, omdat het medewerkers digitaal met elkaar verbindt. Zorgorganisaties die hun medewerkers willen stimuleren om kennis te delen, tijd willen besparen en medewerkers willen ondersteunen in het doeltreffender en plezieriger maken van dagelijks werk, kunnen niet zonder een Zorg Social Intranet. 

Succesfactoren

 • Start klein met focus op de belangrijkste wensen
 • Gebruik User Centered Design voor een optimale gebruikersbeleving
 • Gebruik open standaarden voor flexibiliteit

Waarom Finalist?

 • Veel ervaring met en kennis van zorg social intranet
 • Social intranetspecialist met veel implementaties in Nederland
 • User Central Design principes en professionele Scrumteams garanderen acceptatie en resultaat
 • Met 4 locaties in Nederland altijd dichtbij en overal op tijd!

Skype demo?

Finalist heeft speciaal voor zorginstellingen een demo klaarstaan. Middels een videoverbinding via Skype of Google Hangout laten onze specialisten u in een half uur alle aspecten van een sociaal zorg intranet zien. Vragen worden direct beantwoord zodat u invulling kunt geven aan de uitdagingen voor uw zorgorganisatie.

Social Intranet strategie?

Een social intranet is niet meer weg te denken uit het functioneren van medewerkers. Zonder een uitgedachte social intranet strategie waarbij doelgroepen en informatiestromen kraakhelder zijn, geen succes. Finalist helpt zorgorganisaties met strategie en implementatie van een sociaal zorg intranet. In een vrijblijvend adviesgesprek helpen we u graag.

Case Zorg intranet

 • Mutsaersstichting

  Social zorg intranet met kwaliteits- omgeving

  Bijzonder aan dit project is de introductie van het online Kwaliteitshandboek. Hiervoor is in Drupal een volwaardig document management systeem (DMS) geïntegreerd.
 • 'sHeerenLoo

  Medewerkers- portaal voor 12.000 medewerkers 's Heeren Loo

  ’s Heeren Loo Zorggroep helpt mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. ‘s Heeren Loo streeft naar gebruiksgemak van bestaande applicaties en de integratie met verschillende applicaties voor haar medewerkers. In het kader daarvan wilde zij haar medewerkers een digitale omgeving bieden, die de werkprocessen ondersteunt. Digitaal samenwerken stond centraal en informatie moest eenvoudig gevonden kunnen worden.

Kennismaken?