Zorg Integratieplatform

Binnen de zorg is er tegenwoordig voor elk doel een andere applicatie. De ene keer is deze applicatie in de cloud, de andere keer is het een mobiel platform. Zijn deze applicaties allemaal bij uw zorgbedrijf aan elkaar gekoppeld? Om onderzoeken te kunnen doen en resultaten te krijgen is dit een must. Bedrijfsdata die opgesloten zitten in silo's remmen de business-processen en daarmee operationele efficiency. Binnen de zorg mag dit niet. 

Wanneer een zorgintegratieplatform?

Een integratieplatform knoopt makkelijk gezegd alle zorgapplicaties aan elkaar. Het integreren wordt actueel als u uit meerdere systemen informatie wilt combineren. Eén op één koppelingen vormen een risico voor monitoring, beheer en onderhoud. Zeker bij een veelvoud aan systemen is het wenselijk een integratieplatform deze communicatie tussen software systemen te laten verzorgen. De kern van een integratieplatform is Enterprise Service Bus-technologie.

Succesfactoren

 • Start klein met focus op informatiestromen van beschikbare systemen
 • Gebruik een architectuur ontwerp voor een totaaloverzicht
 • Gebruik open standaarden voor maximale koppelbaarheid

Waarom Finalist?

 • Veel ervaring met en kennis over architectuurvraagstukken de zorg
 • Met meer dan 100 hoogopgeleide ontwikkelaars de maatwerkspecialist in NL 
 • Combineert business kennis met software kennis
 • Volledig (ISO)gecertificeerd, hoge kwaliteitnormen en uitstekende garanties
 • Met 4 locaties in Nederland altijd dichtbij en overal op tijd!
   

Skype demo?

Finalist heeft speciaal voor zorginstellingen een demo klaarstaan. Middels een videoverbinding via Skype of Google Hangout laten onze specialisten u in een half uur alle aspecten van een zorg integratieplatform zien. Vragen worden direct beantwoord zodat u invulling kunt geven aan de uitdagingen voor uw zorgorganisatie.

Zorg integratie strategie?

Een zorg integratieplatform is niet meer weg te denken uit het landschap van zorgapplicaties en systemen. Zonder een uitgedachte integratie strategie waarbij doelgroepen en informatiestromen kraakhelder zijn, geen succes. Finalist helpt zorgorganisaties met strategie en implementatie van een zorg integratieplatform. In een vrijblijvend adviesgesprek helpen we u graag.

Case: Zorg Integratieplatform

 • Ambulancezorg Nederland

  Realtime ontsluiten van zorggegevens voor Ambulancezorg Nederland

  Finalist heeft een berichtenverkeersysteem ontwikkeld: LS-DV. Het systeem zorgt ervoor dat patiënteninformatie vanuit de ambulance naar het ziekenhuis van bestemming wordt verzonden.

Kennismaken?