Learning Management System (LMS)

Doordat veel onderwijsinstellingen per leermiddel van een ander systeem gebruik maken, wordt het lesmateriaal niet consistent op één centrale plek beheerd. Hierdoor kan het voorkomen dat cursussen en praktijkopdrachten niet aansluiten op het lesmateriaal in de gedrukte boeken. In de onderwijsbranche is dit geen goede optie, want het onderwijs is continu in ontwikkeling.   

Wanneer een LMS?
Lesmaterialen beheren op één centrale plek is dus een must voor uw onderwijsinstelling. Het Learning Management System managed de cursussen en opleidingen op één plek. Hierdoor kunnen studenten en docenten gemakkelijk informatie met elkaar delen. Dit resulteert in een betere kwaliteit en efficiency in het onderwijs. 

Succesfactoren

 • Start klein met focus op de belangrijkste wensen
 • Gebruik User Centered Design voor een optimale gebruikersbeleving
 • Gebruik open standaarden voor flexibiliteit

Waarom Finalist?

 • Veel ervaring en kennis in het onderwijs 
 • Dé specialist in digitale leer- en werkomgevingen met meer dan 100 hoogopgeleide ontwikkelaars in NL 
 • Volledig (ISO)gecertificeerd, hoge kwaliteitsnormen en uitstekende garanties
 • Met 4 locaties in Nederland altijd dichtbij en overal op tijd! 

 

Skype demo?

Finalist heeft speciaal voor onderwijsinstellingen een demo klaarstaan. Middels een videoverbinding via Skype of Google Hangout laten onze specialisten u in een half uur alle aspecten van een Learning Management System zien. Vragen worden direct beantwoord zodat u invulling kunt geven aan de uitdagingen voor uw onderwijsinstelling.

Uw Learning Management System (LMS) strategie?

Een Learning Management System is niet meer weg te denken voor de kwaliteit van uw onderwijsinstelling. Zonder een uitgedachte strategie voor uw Learning Management System waarbij doelgroepen en informatiestromen kraakhelder zijn, geen succes. Finalist helpt onderwijsinstellingen met strategie en implementatie van een Learning Management System. In een vrijblijvend adviesgesprek helpen we u graag. 

Case: Learning Management System

 • Innovam

  Learning Content Management System voor educatieve content

  De continue beweging in de mobiliteitsbranche stelt hoge eisen aan de werknemers, wat vraagt om goede opleidingen. Maar hoe zorg je ervoor dat lesmateriaal actueel blijft in een sector die voortdurend in beweging is?

Kennismaken?