Corporate Onderwijswebsite

Als onderwijsinstelling probeert u de instroom van studenten te verbeteren en de uitstroom te beperken. Om dit te kunnen realiseren is het van belang dat de juiste informatie op het juiste moment aan de gebruiker wordt getoond. 

Wanneer een Onderwijswebsite?
Uw website is hét visitekaartje van uw onderwijsinstelling en daarmee wilt u een goede indruk achterlaten bij uw doelgroep. Daarom focust Finalist zich naast het design ook op uw marketing en communicatiedoelstellingen. Zo kunt u scholieren en studenten de mogelijkheid bieden om studies met elkaar te vergelijken via een online studievergelijker. Dit beperkt de uitstroom van toekomstige studenten. Zo zijn er nog veel meer oplossingen om de juiste informatie op het juiste moment aan uw doelgroep te tonen. Samen komen we tot een passende oplossing voor uw onderwijswebsite. 

Succesfactoren

 • Bepaal vooraf doelstellingen voor online resultaat
 • Start klein met focus op de belangrijkste wensen
 • Gebruik User Centered Design voor een optimale gebruikersbeleving 
 • Gebruik open standaarden voor flexibiliteit 

Waarom Finalist?

 • Veel ervaring en kennis in het onderwijs
 • Websitespecialist met veel implementaties in NL
 • User Central Design principes en professionele Scrumteams garanderen acceptatie en resultaat.
 • Met 4 locaties in Nederland altijd dichtbij en overal op tijd!

Skype demo?

Finalist heeft speciaal voor onderwijsinstellingen een demo klaarstaan. Middels een videoverbinding via Skype of Google Hangout laten onze specialisten u in een half uur alle aspecten van een Corporate Onderwijswebsite zien. Vragen worden direct beantwoord zodat u invulling kunt geven aan de uitdagingen voor uw onderwijsinstelling.

Corporate Onderwijswebsite strategie?

Een Corporate Onderwijswebsite is niet meer weg te denken onder onderwijsinstellingen. Zonder een uitgedachte onderwijswebsite strategie waarbij doelgroepen en informatiestromen kraakhelder zijn, geen succes. Finalist helpt onderwijsinstellingen met strategie en implementatie van een Corporate Onderwijswebsite. In een vrijblijvend adviesgesprek helpen we u graag.

Case: Corporate Onderwijswebsite

 • OpenUniversiteitHeerlen

  Corporate website voor Open Universiteit Heerlen

  De website van de OU voldeed niet meer aan de eisen die de OU stelt aan haar corporate site. Dit betrof zowel de informatiestructuur, het design als de achterliggende techniek van de website. De website moet de positionering van de OU versterken en aansluiten bij de behoefte van de toekomstige student. 
 • Scalda

  Corporate onderwijs website en subsites voor Scalda (MBO)

  Scalda is een school voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneducatie. Vanuit elf kleinschalige, vakgerichte colleges en vanuit CIOS Goes-Breda, MBO Dans Goes-Breda en Martitiem en Logistiek College De Ruyter verzorgen zij onderwijs voor verschillende sectoren.
 • Universiteit Maastricht

  Corporate onderwijs website voor Universiteit Maastricht

  De website van de UM was aan vernieuwing toe. Studenten, medewerkers en externen gaven aan dat ze de informatie die ze zochten niet konden vinden vanwege de ondoorzichtige menu-indeling en de niet-adequaat-werkende zoekmachine.
 • Wikiwijs

  Onderwijs Communicatie Platform met grootste aanbod leermiddelen van NL

  Minister Plasterk lanceerde in de vorige kabinetsperiode zijn toekomstvisie op het onderwijs. Met "Wikiwijs" zullen leraren in de toekomst hun eigen lesmateriaal online ontwikkelen en delen met andere scholen.
 • Universiteit Utrecht

  Bachelorwebsite met studiekiezer voor Universiteit Utrecht

  Op 1 oktober 2013 heeft Marjan Oudeman, voorzitter van het College van Bestuur, de nieuwe UU-website voor bachelorstudiekiezers gelanceerd. Deze site helpt studiekiezers bij het maken van hun studiekeuze en moet net als matching bijdragen aan het verlagen van uitval in het eerste jaar.
 • Surf

  Onderwijs Communicatie Platform voor SURF

  Alle kennis, informatie, projecten en diensten van SURF en haar werkmaatschappijen zijn tegenwoordig te vinden op de nieuwe, gezamenlijke website. Finalist realiseerde de website met Hippo CMS.

Kennismaken?