On-site ondersteuning

Voor vraagstukken die niet op afstand zijn op te lossen levert IN-geregeld op locatie kantoorautomatisering kennis en expertise. Of dit nu voltijd, parttime of op afroep gewenst is. Zo bent u altijd verzekerd van expertise bij u op locatie.

Detachering:

Een structurele oplossing door het verzorgen van IT professionals met de juiste technische kennis, opleiding en ervaring op locatie. De inzet van onze mensen bedraagt hierbij 36-40 uur per week.

Parttime on-site:

Het brengen van benodigde kennis op locatie, maar echter niet full time. De inzet van onze mensen wordt vastgelegd voor een bepaalde periode en een minimale inzet van 8 uur per dag.

Sourcing:

Naast het leveren van de benodigde kennis op locatie is IN-geregeld tevens verantwoordelijk voor de contiuniteit van uw afdeling. Vanuit een ingewerkte pool met gekwalificeerde medewerkers levert en garandeert IN-geregeld de continuïteit van uw afdeling.

(Tijdelijke) Vervanging:

Met onze dienst vervanging verzorgt IN-geregeld ‘ingewerkte capaciteit op afroep’.  Deze dienst is zeer toepasbaar als flexibele schil rondom uw eigen team van IT supporters of specialisten.

Service Level Agreement (SLA)

In een met u afgestemde SLA wordt de grootte van de flexibele schil nader overeengekomen. Zo heeft u zekerheid van capaciteit en kunde wanneer benodigd en zijn de verwachtingen wederzijds afgestemd en helder omschreven.

meer informatie?

Neem voor meer informatie telefonisch contact op met onze IN-geregeld experts Chris Stuij of Marc van der Kaa via 088 217 800 of vul onderstaand formulier in waarna u wordt teruggebeld.