Krijg jij de gewenste data ontsloten voor een ultieme klantervaring?

Klanten verwachten steeds meer real-time informatie over persoonlijke diensten. Het ontsluiten van data aan de eindklant is vaak complex. Dit raakt tal van disciplines waardoor de time-to-market een groot risico vormt. 

Iedere professional die is betrokken bij de digitale klanten transformatie wil gegarandeerd binnen gestelde deadlines data ontsluiten, maar ook data gebruikersvriendelijk tonen tijdens de digitale journey van de klant. Onze ervaring is dat er drie disciplines zijn die data-ontsluiting van kop tot staart tot een succes maken.

Drie webinars

Tractie

Hoe krijg je tractie in het ontsluiten van gewenste data via de frond-end naar de klant.
Spreker: Geert van der Ploeg (Principal Portals)
Wanneer: 09-02-2018 om 15.00 uur

Klantervaring

Waarom is gebruikerservaring zo belangrijk en waar liggen de kansen?
Spreekster: Léanne Kempees (Art Director)
Wanneer: 10-02-2018 om 15.00 uur

Data integratie

Technische aspecten van het koppelen van data intensieve systemen    
Spreker: Martin van Amersfoorth (Principal Data Integratie)
Wanneer: 11-02-2018 om 15.00 uur

Voor wie?

Professionals die betrokken zijn bij de digitale transformatie.

Finance praktijkcases

 • Delta Lloyd Groep heeft ingezet op verder digitalisering. De focus ligt daarbij op het voldoen aan digitale klantbehoefte, het realiseren van digitale groeipaden en het verlagen van de ketenkosten. Deze digitale interactie verloopt voor klanten via alle digitale kanalen, zoals de website, de mijn omgeving, en apps.
  Frank
  van Wessels
  Delta Lloyd
 • Finalist heeft onze visie, onze werkwijze en hoe wij met onze klanten en opdrachtgevers omgaan, uitstekend begrepen en een mooie oplossing neergezet. ‘Mijn Eurocross’ wordt zeer positief ontvangen door onze opdrachtgevers. Zoiets bereik je niet zomaar: dit vraagt om veilige en stabiele technologie, goed denkwerk over de oplossing en een hechte samenwerking tussen Eurocross, onze opdrachtgevers en Finalist.
  Hugo
  van Els
  Eurocross

Aanmelden

Schrijf je, of jouw collega, tijdig en kosteloos in. Je ontvangt vervolgens de details voor toegang tot de webinar. Tot dan!