Website ontwikkelen

Finalist ontwikkelt veeleisende sites en online platformen. Specialist in multichannel, behavioural targetting en gepersonaliseerde omgevingen.

Finalist, verbindt mens en IT

Samen met onze klanten bedenken, maken en verbeteren we online omgevingen. Sites die werken zijn oplossingen die op het snijvlak van overtuigend design, vernuftige online marketing en open technologie zijn ontwikkeld. 

We geloven sterk in evoluerende sites die op basis van gebruikersinzichten continu worden verbeterd. Met onze mensgerichte aanpak verliezen we het doel nooit uit het oog. 

Op basis van de informatie huishouding van de klant, redactie wensen, implementeren we de best passende enterprise CMS oplossing zoals bv Drupal CMS. Natuurlijk geïntegreerd met informatiebronnen, binnen en buiten uw bedrijf. Om zo uw doelgroep optimaal te bedienen.

Finalist is opgericht in 1988 en werkt met 140 professionals vanuit Amsterdam, Eindhoven, Maarssen en Rotterdam. Zo zijn we altijd dichtbij en overal op tijd om voor onze klanten het beste resultaat te creëren.