OPEN-entree

OPEN-entree is een webportaal dat toegang biedt tot alle beschikbare applicaties, systemen en databases in de organisatie. 

Met OPEN-entree heeft iedereen overal eenvoudig toegang tot relevante informatie op een logische, digitale werkplek. Zowel door informatie aan te bieden als portaal wat persoonlijk relevant is voor personen en door online samenwerkingsmogelijkheden. Toegankelijke portalen met groot gebruiksgemak dankzij functies als 'single sign on' en 'multichannel publishing'. De portalen werken uitstekend op tablet. En in combinatie met 'OPEN-laag' kunnen portalen een complex applicatielandschap veranderen in een moderne, overzichtelijke omgeving waar elke gebruiker eenvoudig zijn weg vindt.

Specificaties OPEN-entree
- Single sign-on: één plaats om in te loggen voor alle applicaties;
- Gemakkelijk toegang tot veelgebruikte interne en externe informatiebronnen;
- Een eigen dashboard met alle belangrijke informatie;
- Voor iedere gebruiker een persoonlijke pagina;
- Het overdragen van werk- en bedrijfsprocessen op efficiënte wijze;
- Een plek waar de gegevens op ieder tijdstip, zowel vanaf kantoor als op locatie, bereikbaar zijn.

Kosten
OPEN-entree wordt tegen een vaste prijs ‘on premise’ of in de ‘cloud’ geïnstalleerd. De periodieke kosten zijn gerelateerd aan het gebruik, aantal installaties en uitbreidingen. OPEN-entree is volledig op maat uit te breiden.

Meer weten?
Met een demonstratie laten we u graag zien wat de kracht van OPEN-entree is. In een adviesgesprek lichten we graag toe hoe u een vliegende start maakt.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over OPEN-entree? Wij helpen u graag verder met uw vraagstuk. Desgewenst brengen we u direct in contact met één van onze specialisten. Vult u onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op.